Električne terapevtske in masažne mize z nastavljivo višino za  salone

Izbira terapevtske ali masažne mize je pomembna odločitev in naložba za kar nekaj let vašega vsakodnevnega poklicnega dela. Gre namreč za enega najosnovnejših pripomočkov tega področja.

Električna terapevtska miza za pregled

Pred nakupom terapevstke ali masažne mize je treba najprej pomisliti na to, koliko delno mizo potrebujete. Masažne mize na primer lahko imajo enodelno, dvo, tri, štiri ali večdelno ležalno površino. Miza mora biti dovolj stabilna, pomembna pa je tudi njena nosilnost. Naslednje vprašanje, na katerega morate odgovoriti je, kakšna je vaša drža, na kateri višini delate? Vaša hrbtenica zagotovo ne sme trpeti, saj je ravno vaše dobro počutje in zdravje pogoj za opravljanje poklicnega dela. Poleg fiksnih terapevstkih in masažnih miz so na voljo tudi mize, katere imajo električno upravljanje in nastavljanje - električne terapevtske mize, ter mize, katere imajo hidravlično upravljanje – hidravlične masažne mize. Masažna ali terapevtska miza z nastavljivo višino predstavlja najbolj udobno izbiro, saj omogoča nastavitev položaja po meri osebe, ki opravlja terapijo oziroma masažo.

Pomemben kriterij pri nakupu sta tudi širina in oblazinjenje mize. Širine profesionalne masažne mize se gibajo med 60 in 80 cm. Pri izbiri masažnih miz v podjetju Manet d.o.o. upoštevajte, kako boste lažje dostopali do pacienta glede na svojo postavo, hkrati pa imejte pred očmi pacienta, ko se mora obrniti na drugo stran. Veliko pozornosti namenite tudi temu, kako je oblikovano oblazinjenje.

Nastavitev električne in hidravlične terapevtske in masažne mize ključnega pomena

Električne terapevtske mize predstavljajo najbolj udobno izbiro, saj omogoča samodejno nastavljanje višine med terapijo. S pomočjo elektromotorja se lahko nastavlja dvig mize, spust mize, naklon hrbtnega dela in naslona za nogi. Električna masažna miza torej nudi mnogo možnosti in odlične pogoje za delo.

Hidravlična masažna miza za opravljanje masaž s prilagajanjem pozicij

Prilagodljiva hidravlična masažna mizaHidravlično nastavljive masažne mize za upravljanje uporabljajo hidravlični mehanizem. Za lažje izvajanje tretmajev imajo mize nastavljivo višino in naklon hrbtnega dela. Posebnost hidravlične masažne mize je maksimalno prilagajanje pozicije za nemoteno izvajanje katerekoli vrste masaže z najmanj napora. Še posebej za izvajanje terapevtske masaže, kjer je nastavitev mize ključnega pomena.

Na voljo so tudi prenosne masažne mize, ki tehtajo zgolj 15 kilogramov. Še zlasti so primerne za terensko delo terapevta, pogosto pa se uporablja tudi v manjših ambulantah, kjer je prostorska stiska. Prenosne masažne mize so kompaktne, lahke, postavimo pa jih hitro in enostavno. Ker imajo dodatno ojačitev so izjemno stabilne, odlikuje pa jih tudi visoka nosilnost mize.


Pregledovalne mize – pregledne terapevtske mize za splošne in specialistične ambulante

Tako kot terapevstke in masažne mize se tudi naše pregledne mize ponašajo z vrhunsko kakovostjo in odličnim dizajnom. Zaradi popolne stabilnosti, enostavnega nastavljanja višine in pestre palete dodatkov so pregledne terapevtske mize odlična izbira tako za medicinsko osebje kot njihove paciente.

Električna masažna miza za popolno prilagajanje pri delu

Ne glede na vrsto zdravstvenih pregledov, ki jih opravljate, lahko pregledne mize iz naše ponudbe prilagodite svojim potrebam. Z izborom različne dodatne opreme boste zadostili vsem zahtevam svojega dela. Višino hidravličnih preglednih miz preprosto nastavite s pomočjo pedala. Električne terapevtske mize nastavite enostavno in brez napora s pritiskom na krožno stikalo z vseh strani. Nastavljanje višine na ta način še nikoli ni bilo lažje, saj se pri tem lahko popolnoma posvetite obrvnavam svojih pacientov. Ko mizo spustite, se pacienti zlahka usedejo nanjo in namestijo v udoben položaj.

Seveda pa se v naši ponudbi nahaja tudi preprosta, a visokokakovostna, fiksna pregledna miza Manumed Basic, ki je namenjena tako preiskavam kot tudi masaži. Višina pregledne mize je fiksna, možnosti prilagoditve nastavitev pa so za predel glave, vratu in hrbta.

Bogata ponudba terapevtskih in masažnih miz

V podjetju Manet d.o.o. dobavljamo fiksne, električne in hidravlične terapevtske in masažne mize, poleg teh pa tudi vso drugo opremo za fizioterapijo, rehabilitacijo, hidroterapijo in bazensko tehniko. V ponudbi imamo terapevtske in masažne mize Enraf-Nonius, ki jih odlikujejo kakovost, trajnost in inovativnost.

Terapevtske mize za masažo z najnovejšimi tehnologijami

Terapevtske in masažne mize se lahko pohvalijo tudi s stabilnostjo, kakovostjo in zanesljivostjo. Enraf-Nonius s pozornim sledenjem željam in potrebam svojih strank že vrsto let razvija terapevtske mize, ki jih dopolnjuje z najnovejšimi tehnologijami. Kot rezultat se lahko pohvali z fizioterapevtskimi mizami, ki so uporabniku prijazne, privlačne na pogled in varne.

Čeprav morda na pogled delujejo enostavno, pa se mize za terapijo proizvajalca Enraf-Nonius odlikujejo predvsem po svoji zanesljivosti in priročnosti, tako pacientom kot tudi terapevtom pa nudijo maksimalno udobje. Terapevtske in masažne mize so izdelane iz najbolj kakovostnih materialov, ne glede na model pa so sodobnih oblik ter ne vsebujejo nevarnih kemijskih spojin, denimo ftalatov, ki bi lahko škodovali zdravju.

Ponudba električnih in hidravličnih miz podjetja Manet d.o.o.

Pregledna hidravljična terapevtska mizaV podjetju Manet d.o.o. so na voljo različni modeli ergonomsko oblikovanih miz, še posebej priljubljeni pa so sledeči: električna masažna miza ManuMax Multi, ManuMax Examination, Manumed Optimal (2- in 3-delne), Manumed Comfort, Manumed Osteo, Manumed ST, ManuXelect, Manumed Exercise, Manumed Traction, Manumed Tilt in Manumed Basic.

Ne glede na to, kakšno terapevtsko mizo iščete, prepričani smo, da boste našli primerno v naši bogati ponudbi modernih, kakovostnih terapevstkih električnih in hidravličnih masažnih miz ter drugih aparatov za fizioterapijo. Nakup električne terapevtske mize ali hidravlične masažne mize še nikoli ni bil tako ugoden.
Vabljeni k ogledu naše ponudbe.