Terapevtske mize Manumed za izvajanje manualnih terapij


Splošno o terapevtskih mizah Manumed za manualne terapevte

Vsak terapevt, ki se ukvarja z manualno terapijo, se dobro zaveda, da je izbira terapevtske mize ključnega pomena za kakovostno opravljeno delo. Terapevtske mize za manualno terapijo znamke Manumed predstavljajo ogromno prednost vsakega terapevta.

Terapevtske mize, primerne tako za izvajanje fizioterapij, manualnih terapij, zdravstvenih pregledov ter estetskih storitev, so elegantnih in sodobnih oblik, izdelane iz najboljših materialov. Ne le, da mize za izvajanje manualnih terapij Manumed nudijo ogromno tehničnih prednosti, so tudi udobne za stranko. Za manualno terapijo, kjer je še kako pomembna stabilnost mize za oporo terapevtu, vsem sodobnim in zahtevnim terapevtom s serijo miz Manumed ponujajo bogat izbor visokokakovostnih terapevtskih miz.

Zaradi njihove električne ali hidravlične strukture, lahko terapevtske mize po potrebi enostavno dvignemo ali spustimo. Poleg tega so električne in hidravlične terapevtske mize, ki jih nudijo v podjetju Manet d.o.o., preproste za uporabo in shranjevanje. Glede na izgled vašega salona lahko izbirate med različnimi barvami ogrodja in usnjene prevleke za samo terapevtsko mizo. Cene terapevtskih miz so primerne svoji kvaliteti in uporabnosti.

Terapevtska miza za manualno terapijo

Podjetje Manet d.o.o. ima v svoji ponudbi različne vrste terapevtskih miz Manumed, in sicer Manumed Optimal (v 2-delni ali 3-delni različici), Manumed Comfort, Manumed ST, ManuXelect, Manumed Exercise, Manumed Traction, Manumed Tilt in Manumed Basic.


Večdelna električna terapevtska miza za manualno terapijo Manumed Optimal

Terapevtska miza

Vsestranskost serije terapevtskih miz Manumed Optimal ponuja sodobnemu in zahtevnemu manualnemu terapevtu popolno delovno okolje tako za preglede, kot tudi za same manualne terapije.

Z mizo za manualno terapijo sta mogoča ležeči in sedeči položaj. Zaradi električne ali hidravlične strukture pregledovalne mize, je mogoče prilagajanje položaja pacienta kar med terapijo, brez neprijetnega prestavljanja.

3-delna terapevtska miza Manumed Optimal je najbolj praktična miza za manualno terapijo, ki je na voljo na trgu in tako terapevtu kot tudi pacientu nudi udobno izkušnjo. Miza za izvajanje terapij Manumed Optimal je elegantnega videza, hkrati pa je zaradi svoje trdne strukture očitna izbira za manualnega terapevta, ki si postavlja visoke cilje glede profesionalne terapevtske mize vrhunske kakovosti.


Hidravlična terapevtska miza Manumed Comfort

Hidravlična terapevtska miza Manumed Comfort je primerna za različne vrste terapij, saj je prilagodljiva in izjemno udobna za sedenje in ležanje. Ker ima miza Manumed Comfort širok hrbtni naslon, lahko na njej z lahkoto opravljamo terapevtske preglede. Vsebuje plinske vzmeti, kar pomeni, da pri preklopu iz sedenja v ležeči položaj pacientu ni treba vstati z masažne mize. Zato je ta hidravlična terapevtska miza odlična tako za fizioterapevte kot za kozmetike in zdravnike. Dodatna možnost, za katero se lahko odločite, so odseki nog, ki jih lahko nastavljate neodvisno.

Terapevtska miza Manumed ST

Terapevtska miza Manumed ST omogoča izvajanje terapije na katerikoli lokaciji – upravljamo jo s pomočjo nožnega pedala in ne potrebujemo električne energije.

Gre za profesionalno mizo, namenjeno izvajanju manualnih terapij, ki se lahko pohvali z izredno stabilnostjo in kvaliteto ter udobnim oblazinjenjem najvišje kakovosti. Izdelana je tako, da ima terapevt pod njo veliko prostora za noge, zato lahko terapije brez težav izvaja tudi sede. Ima dodan mehanizem za hitro in enostavno premikanje koles, zato je njena uporaba zelo praktična.

Ta hidravlična terapevtska miza ponuja možnost različnih dodatkov in obstaja v dveh različicah – s hrbtnim predelom ali predelom za glavo. Odvisno od vaših potreb je možno naročilo v dvodelni ali tridelni izvedbi, prav tako pa je v ponudbi tudi električna terapevtska miza

Miza Manumed ST


Terapevtska miza Manumed Exercise 

Hidravlična terapevtska miza Manumed Exercise je zelo široka, zato je primerna za izvajanje terapevtskih vaj na mizi, saj pacientu omogoča stabilno oporo med izvajanjem terapevtskih vaj.

Za izvajanje nevroloških vaj priporočajo dvodelni model te masažne mize. Vsebuje hidravlični sistem za enostavno prilagoditev višine in sistem za enostaven dvig koles in prestavljanje mize.

Miza Manumed exercise


Terapevtska miza Manumed Basic

Poleg vseh naprednih terapevtskih miz, namenjenih manualni terapiji, podjetje Manet d.o.o. ponuja tudi popolnoma osnovno različico, mizo Manumed Basic. Slednja je namenjena predvsem pregledom, saj ima fiksno nastavljeno višino, in sicer 80 cm. Značilnost mize za manualno terapijo je tudi, da ima dodan predel za glavo, kjer lahko namestimo negativni kot in tako omogočimo lažjo namestitev pacienta pri različnih pregledih in opravljanju preiskav.