Odkup terjatev lahko izredno pospeši pot do vašega denarja


Odkup terjatev je učinkovit oziroma takojšen način reševanja finančnega toka. Odkup terjatev omogoča, da podjetje posluje neobremenjeno, saj odpade čakanje, ki je potrebno zaradi daljših plačilnih rokov, ki so v zadnjem času v Sloveniji res dolgi. Vse kar je za odkup terjatev potrebno, je, da je vaša faktura ustrezno potrjena s strani kupca oziroma da imate dokazila, da je do transakcije blaga oziroma storitev resnično prišlo. Naše podjetje z vami enostavno sklene pogodbo o odkupu terjatev in plačilo že lahko izvršimo na vaš transakcijski račun. Prodaja terjatev pa ni edina stvar, ki jo lahko uredite pri nas. Ukvarjamo se namreč tudi z odkupom terjatev fizičnih oseb, odkupom dolga, zavarovanjem terjatev, verižnimi kompenzacijami in še čem.

Odkup terjatev in odkup dolga


Odkup terjatev je sredstvo, s katerim dobite denar takoj

S pomočjo odkupa terjatev je lahko denar na vašem transakcijskem računu zelo hitro. Enostavno sklenemo pogodbo o odkupu terjatev in mi vam potem plačamo namesto vašega naročnika. Drugi finančni inštrumenti, ki jih tudi ponujamo, so verižne kompenzacije, odkup dolga in zavarovanje terjatev.


Odkup dolga vam prihrani skrbi in nevšečnosti

Če vam vaš dolžnik nikakor ne plača dolga v skladu z dogovorom, ni nobene potrebe, da se sami ukvarjate z izterjavo. Prepustite stvar profesionalcem in se odločite za odkup dolga. Ni smiselno, da izgubljate čas ter vlagate napore v nekaj, v čemer niste ustrezno usposobljeni oziroma nimate potrebnih izkušenj. Z odkupom dolga boste prišli do denarja brez napora in sitnosti.


Zavarovanje terjatev je pametna oblika poslovanja

Ali vas morda skrbi, če vam bo vaš naročnik po opravljeni storitvi ali po dobavljenem materialu plačal ali ne? Niste prepričani, če bi se sploh spustili v posel, čeprav izgleda še tako donosen, ker ne veste, ali boste po opravljenem poslu dobili denar? Priporočamo vam zavarovanje terjatev. Z zavarovanjem terjatev namreč poskrbite, da tveganje v primeru neplačila s strani naročnika ni vaše, ampak ga prevzame tisti, ki terjatve zavaruje.

Krakom | Odkup terjatev za finančno razbremenitev