Davčni obračun – davek od dohodkov pravnih oseb ali pa mesečni obračun DDV


Naš računovodski servis vam pripravi davčni obračun ne glede na to, ali gre za obračun DDV, davek iz dejavnosti ali davek od dohodkov pravnih oseb. Glede na pravno obliko vašega poslovnega subjekta lahko opravimo tudi davčno svetovanje. Torej, če ste odprli s.p. vam mi povemo kakšen davek boste pri poslovanju plačevali. Za vse DDV zavezance izdelujemo mesečni obračun DDV ali davčni obračun DDV vsake tri mesece.


Obračun DDV – mesečni obračun ali pa kvartalni izračun DDV da plačate davek


Izračun DDV vam opravimo glede na vrsto vaše zavezanosti. V primeru, da ste mesečni zavezanci za vas izdelamo mesečni obračun, če pa ste trimesečni za vas naredimo kvartalni izračun DDV. Če ste s poslovanjem šele začeli in še niste vpisani v register DDV, vam tudi obračun DDV ni potrebno izdelovati in pošiljati davčnemu uradu. Če poslujete s tujimi poslovnimi partnerji iz EU morate oddajati mesečni obračun DDV. Na izračun DDV pa posebej vpliva tudi opravljanje gradbenih dejavnosti za pravne osebe, kjer je potrebno izdelati tudi mesečni obračun po 76. A členu. Obračun DDV naš računovodski servis oddaja preko sistema e-davki, kar omogoča hitro oddan davčni obračun. Davčni obračuni so vam vsak mesec poslani, saj na podlagi njega plačate davek. Ker pa se zakon stalno spreminja se tudi mi izobražujemo, saj le tako lahko zanesljivo izdelamo izračun DDV in ta obračun DDV tudi oddamo. Ko izdelamo obračun DDV izdelamo tudi izpise davčnih knjig, na podlagi katerih je izdelan izračun DDV. Tako vam tudi ob davčnem pregledu zagotovimo vpogled v obračun DDV z vsemi dodatki.


Davčno svetovanje, optimiran ali nižji davek od dohodkov pravnih oseb


Če ste s.p. vam lahko izdelamo medletni davčni obračun za davek iz dejavnosti, če pa je vaša pravna oblika drugačna vam lahko izdelamo medletni davčni obračun za DDPOdavek od dohodkov pravnih oseb. Medletni davčni obračuni so osnova za davčno svetovanje, saj vam pomagamo znižati davek, katerega plačate kot davek iz dejavnosti ali davek od dohodkov pravnih oseb.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
ZEMLJEVID