Tiskalnik Konica Minolta za hitro in visokokakovostno tiskanje

Poiščite tiskalnik, ki bo optimalno ustrezal potrebam vašega podjetja

Brez tiskalnikov si ne moremo več zamisliti pisarniškega vsakdana. Vrhunski tiskalniki Konica Minolta zagotavljajo uporabnikom vse, kar ti od modernega tiskalnika pričakujejo: visoko hitrost in kvaliteto tiskanja, priročno uporabo, širok nabor različnih funkcij, tiho delovanje, majhno porabo elektrike in barv ter cenovno dostopnost. S temi lastnostmi se ponašajo tiskalniki Konica Minolta, ki se delijo na črno-bele laserske tiskalnike, barvne laserske tiskalnike in »all-in-one« tiskalnike oz. multifunkcijske naprave, ki v sebi združujejo funkcije tiskanja, optičnega branja, faksiranja in kopiranja.


Storitev najema tiskalnika

Barvni laserski tiskalnikKer tehnologija na področju tiskanja in fotokopiranja zelo hitro napreduje, podjetja pa si želijo biti v stiku z najnovejšo tehnologijo, smo zanje pripravili storitev najema tiskalnikov in ostale pisarniške opreme. To pomeni, da podjetje plačuje mesečno najemnino za opremo, v zameno pa dobi redno servisirano napravo in potrošni material. V ceno je zajeto tudi določeno število iztisov, ki se razlikuje od paketa do paketa. Tovrstni najem tiskalnika bo bistveno zmanjšal stroške vašega podjetja, naprave pa bodo v vsakem trenutku delovale optimalno. Najem tiskalnika s seboj prinaša tudi fleksibilnost. Če ugotovite, da tiskalnik iz kateregakoli razloga ne ustreza vašim potrebam, ga lahko preprosto zamenjate za drug paket (barvni laserski tiskalnik lahko na primer zamenjate za barvni laserski multifunkcijski tiskalnik, če ugotovite, da potrebujete tudi optično branje, faksiranje in kopiranje). Nudimo vam tudi možnost najema fotokopirnega stroja. Poleg najema tiskalnika pa vam seveda nudimo tudi možnost klasičnega nakupa, nakupa po sistemu »staro za novo« in »staro za staro« in nakupa preko leasinga.
Ker stroški tiskanja predstavljajo veliko breme za podjetje (običajno dosegajo celo 5% višine prihodkov), je smotrno, da poskrbimo za optimizacijo tiskarniške infrastrukture v podjetja. Pri tem vam bo podjetje Konica Minolta z veseljem pomagalo s storitvami zunanjega upravljanja tiskanja, ki postaja vse bolj iskano. Zunanje upravljanje tiskanja bo v podjetje prineslo red, preglednost in bistveno nižje stroške.
Naj tiskanje v vašem podjetju ne predstavlja jame brez dna, v katero se steka velika količina denarja. Odločite se za nakup ali najem črno-belih laserskih tiskalnikov, barvnih laserskih tiskalnikov, barvnih laserskih multifunkcijskih tiskalnikov in ostalih naprav iz našega bogatega prodajnega programa ter za priročne storitve zunanjega upravljanja tiskanja.


Konica Minolta d.o.o. | Laserski tiskalniki Konica Minolta za najbolj optimalno tiskanje - povezave na našo stran: