Cena najema tiskalnikov znamk HP, Canon, Epson in drugih je prvovrstna

Tiskalniki so nepogrešljivo orodje v vsaki pisarni in domu. Vrhunski tiskalniki se ponašajo s številnimi prednostmi, ki bodo olajšale vaše rokovanje z dokumenti. Odlikuje jih namreč izjemna hitrost tiskanja, visoka kakovost natisnjenih barv (pri barvnih laserskih tiskalnikih), številne dodatne možnosti oz. nastavitve tiskanja, varčnost pri porabi električne energije in tiho delovanje. Prav zaradi vseh naštetih prednosti smo prepričani, da so tiskalniki HP, Canon tiskalniki ali tiskalniki Epson zanesljive naprave, ki vam bodo neutrudno služile še vrsto let. Izbirate lahko med črno-belimi ali barvnimi brizgalnimi/laserskimi tiskalniki in t.i. večfunkcijskimi napravami, ki poleg tiskanja nudijo tudi možnost kopiranja, faksiranja in skeniranja. Dovršen dizajn tiskalnikov je privlačen na pogled, hkrati pa omogoča, da tiskalniki zavzamejo kar najmanj prostora. Preverite ponudbo podjetja Bilban, kjer poleg nakupa, nudimo tudi najem tiskalnika.

Canon tiskalnik

Najem tiskalnika pri podjetju Bilban

Vsem je dobro poznano dejstvo, da je napredek na področju tehnologije zelo nagel. Kar je še včeraj predstavljalo višek modernosti, lahko postane v nekaj letih že zastarelo. Nenehno kupovanje in posodabljanje naprav za tisk lahko predstavlja veliko finančno breme za podjetje, temu pa se lahko izognete z najemom tiskalnika. Ko vam izbrani tiskalnik ne ustreza več, se lahko preprosto odločite za napravo, ki bo prilagojena vašim zahtevam delovanja. Podjetje bo na ta način v vsakem trenutku opremljeno z zavidanjem vrednimi tiskalniki, ki bodo bistveno olajšali delo vaših zaposlenih, hkrati pa bodo tudi znižali stroške tiskanja.

Mlada podjetja z omejenimi začetnimi sredstvi in podjetja, ki bi rada privarčevala pri izdatkih za tiskarniško infrastrukturo, se pogosto odločajo za cenovno zelo ugoden najem tiskalnika, ki zajema (poleg naprave same) tudi potrošni material (kartuše, tonerji) in redno vzdrževanje.

Glede na vaše potrebe in želje vam bomo pripravili ponudbo, ki bo prilagojena posebej za vas. Na voljo so različni tipi naprave (črno-beli laserski tiskalniki, fotokopirni stroji, barvni laserski tiskalniki, multifunkcijske naprave,...). Nudimo naprave priznanih blagovnih znamk, kot so tiskalniki HP, Canon tiskalniki ali tiskalniki Epson.

Prepričani smo, da bo naša ekipa uspešno analizirala vaše želje in pripravila ponudbo, s katero boste zadovoljni. Na tem področju delujemo že vrsto let, zato nam naše izkušnje in znanje pripomorejo, da našim strankam zagotovimo le najboljše.