Najem tiskalnika ali najem multifunkcijske naprave predstavlja dobro rešitev za vaš posel

Tiskalniki so nepogrešljivi del pisarniške opreme že v domači delovni sobi, toliko bolj pa v službi. Danes je na voljo veliko različnih modelov, zato je ob nakupu dober razmislek, kakšen tiskalnik bi bil za naše potrebe najprimernejši. Tehnologija se z vsakim dnem vedno bolj razvija, zato je tudi rešitev na trgu več. Multifunkcijske tiskalnike delimo na brizgalne in laserske. Od vaših potreb in želja v vaši pisarni, je odvisno, kateri je za vas in vaše sodelavce bolj primeren.Najem tiskalnika

Multifunkcijski brizgalni tiskalnik je namenjen tistim, ki ne tiskajo veliko, a napravo kljub temu uporabljajo dokaj redno. Prednost tega tiskalnika je predvsem ugodna cena, zadovoljivi pa sta tudi kakovost in hitrost tiska. Multifunkcijski laserski tiskalniki pa so primernejši takrat, kadar tiskate večje količine in vsak dan, hkrati pa sta vam pomembni še boljša hitrost, kakovost tiskanja ter zanesljivost. Multifunkcijski tiskalniki ali multifunkcijske naprave pa poleg tiskanja nudijo tudi možnost skeniranja in kopiranja, v nekaterih primerih lahko tudi pošiljajo dokumente s pomočjo faksa.

V podjetju Bilban omogočamo najem laserskega tiskalnika, ki predstavlja odlično rešitev za vaše delo v pisarni ali v domačih prostorih. Z najemom laserskega tiskalnika boste tako prejeli napravo, ki je redno vzdrževana in deluje zanesljivo ter hitro. Za več informacij vas vabimo, da obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirate za najem multifunkcijskih naprav. Podali vam bomo ponudbo, ki bo prilagojena posebej za vaše podjetje ali domače okolje.

Najem laserskega tiskalnika se splača

Multifunkcijske naprave so pomemben element v pisarni, ki omogočajo, da delo poteka karseda tekoče. Tiskanje, fotokopiranje ali skeniranje je z multifunkcijskimi napravami preprosto opravljati, saj so enostavne za uporabo. Zaradi številnih funkcij, ki jih multifunkcijske naprave imajo, vam različne pisarniške zadolžitve ne bodo več predstavljale večjih problemov.

Najem laserskega tiskalnika prinaša številne prednosti, saj ekipa Bilban najprej poskrbi, da je naprava skladna z vašim delovanjem. Skupaj se pogovorimo in predlagamo rešitve, ki bodo pozitivno vplivale tudi na vašo učinkovitost pri delu. Izbrano multifunkcijsko napravo dostavimo in pripravimo za delovanje. Naša ekipa vas bo po namestitvi multifunkcijske naprave dodatno podučila, da bo vaša uporaba zares pravilna in uspešna. Tako bodo tudi vaši sodelavci takšno napravo z veseljem radi uporabljali.

Najem multifunkcijskih naprav zajema tudi redno vzdrževanje, da boste lahko nemoteno in brez skrbi uporabljali multifunkcijski laserski tiskalnik ali katero drugo multifunkcijsko napravo. Pomanjkanje potrošnega materiala je v marsikaterih podjetjih precejšna težava. Če se odločite za najem laserskega tiskalnika, naše storitve vključujejo tudi zagotavljanje potrošnega materiala za vaše podjetje. Tako si morate za uporabo multifunkcijske naprave sami priskrbeti le dovolj papirja za tiskanje. Za najem tiskalnika ali morda multifunkcijskega laserskega tiskalnika, podjetje Bilban pripravi takšno ponudbo, ki bo zadostila vašim potrebam. Obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte.

Najem barvnega laserskega tiskalnika prinaša kakovostno in hitro tiskanje barvnih tiskovin

Veliko podjetij se za najem barvnih laserskih tiskalnikov odloča na podlagi številnih prednosti. Ekipa Bilban nudi pestro ponudbo različnih in fleksibilnih multifunkcijskih naprav za pisarniško uporabo. Poleg prilagodljivih in stroškovno učinkovitih multifunkcijskih tiskalnikov, lahko najdete tudi črno-beli in barvni laserski tiskalnik, ki ga odlikujeta kakovosten in hiter tisk. Tako omogočajo tisk velikih količin natisnjenega materiala v kratkem času. Mnogi tovrstni multifunkcijski tiskalniki ponujajo tudi dvostransko tiskanje, ki je zaradi okoljskih zahtev skorajšnja nuja.

Najem barvnega laserskega tiskalnika

Medtem ko povprečni barvni brizgalni tiskalniki natisnejo med 14 in 17 strani na minuto, barvni laserski tiskalniki natisnejo približno 26 strani barvne tiskovine na minuto. Prva stran je natisnjena že po nekaj sekundah, kakovost tiska pa je pri vsaki naslednji kopiji enaka kot pri prvi. Najem laserskega tiskalnika omogoča tisk dokumentov v različnih barvah visoke kvalitete. Odločitev za najem barvnega laserskega tiskalnika je smiselna predvsem v primerih, ko tiskate dokumente, v katerih so razni grafični prikazi in fotografije.

Poleg nakupa možen tudi najem tiskalnika in druge računalniške opreme

Podjetje Bilban omogoča najem barvnih laserskih tiskalnikov, ki delujejo brezhibno in zanesljivo. Najem laserskih tiskalnikov predstavlja odlično rešitev za tiste, ki tovrstno opremo potrebujete zgolj priložnostno. Prav tako je najem tiskalnika ugodna investicija za podjetja, ki jim nakup predstavlja preveliko finančno breme.

Podjetja se za najem tiskalnikov odločajo predvsem, ker je vzdrževanje takšnih naprav velikokrat prezahtevno. Najem tiskalnika pri podjetju Bilban namreč zagotavlja redno vzdrževanje in servisiranje različnih naprav. Naša servis ekipa je zelo izkušena in ve, kako priti do rešitve, če se npr. med uporabo multifunkcijskega laserskega tiskalnika kaj zalomi. Za majhna ali velika podjetja najem tiskalnikov tako predstavlja dobro rešitev večjo učinkovitost in delovanje.

Za več informacij o najemu tiskalnikov, si lahko preberete na naši spletni strani ali nas kontaktirate. Pripravili bomo ponudbo, ki bo prilagojena posebej za vas.