Barve za sitotisk - tradicija in kakovost v enem


V svetu tiskanja sitotisk predstavlja eno najstarejših tehnik nanašanja barve na površino. Gre za tehniko tiskanja na izdelke najrazličnejših tankih materialov (les, usnje, tekstil, kovina, papir, plastika in drugo). Postopek sitotiska poteka s pomočjo šablone (sita), preko katere se barva odtisne neposredno na površino. To tradicionalno tehniko navadno uporabimo pri srednje velikih nakladah. Kakovostne barve za sitotisk so izjemno primerne za tisk na bombaž, zato je sitotisk na majice in druga oblačila ena izmed najbolj obstojnih tehnik v primeru tekstilnih izdelkov. Kljub dejstvu, da gre za stoletja staro tehniko, se je sitotisk v svetu tiskanja obdržal vse do danes. Barve za sitotisk so izjemno odporne tudi v primeru pogostega pranja. Če želite tudi sami preizkusiti tradicionalno tehniko sitotiska na majice, lahko to storite v tiskarni Kara v Tržiču. Prvovrsten postopek sitotiska v njihovi tiskarni poteka hitro, končni izdelki pa so kvalitetni in na voljo po najugodnejših cenah.


Ugoden cenik in kakovostni izdelki tiskarne Kara ponujajo optimalno razmerje med ceno in kakovostjo. Poleg vrhunskega sitotiska podjetje ponuja tudi naslednje storitve:

TISKARNA IN KNJIGOVEZNICA KARA d.o.o. Tržič


Več o celotni ponudbi si lahko preberete na spletnem naslovu www.kara.si. Podrobne informacije pa lahko pridobite tudi preko klica na telefonsko številko + 386 4 2815 210 ali elektronske pošte tiskarna@kara.si. Na vsa vaša vprašanja o barvah za sitotisk, možnostih tiskanja, oblikovanju izdelkov po naročilu in drugem vam bo odgovorila prijazna ekipa strokovnjakov.


Poleg tradicionalnega sitotiska se tiskarna Kara ukvarja tudi z najrazličnejšimi storitvami digitalnega tiska. Ponuja oblikovanje in tiskanje številnih izdelkov, med drugim koledarjev, vabil, čestitk, diplom, revij in časopisov. Tako boste s profesionalno oblikovanimi izdelki pripravljeni za prav za vsak dogodek in vsako priložnost, hkrati pa za to ne boste odšteli veliko! Vrhunska izvedba ter dostopne cene bodo prepričale tudi najzahtevnejše stranke.


sitotiskgumi tehnika tiskarna kara