Ugoden cenik tiskanja vabil in drugih tiskarskih storitev


Se na koledarju bliskovito približuje vaša rojstnodnevna zabava ali drugi pomemben dogodek, vi pa bi želeli na unikaten način povabiti vaše najbližje? Bi želeli dogodek za vedno vtisniti v spomin s privlačnim vabilom? Vam grafično oblikovanje predstavlja prevelik izziv in bi to nalogo raje prepustili profesionalcu? Če ste na zgolj eno izmed vprašanj odgovorili pritrdilno, je pravi naslov za vas tiskarna Kara d.o.o. v Tržiču! Tiskanje vabil za rojstni dan ali druge pomembne dogodke (poroke, zabave, podelitve diplom in drugo) je v tiskarni Kara izvedeno hitro in kvalitetno.


Zaradi uporabe najnovejših tiskarskih strojev je digitalni tisk pri njih izjemno preprost, hkrati pa je cenik tiskanja vabil in drugih storitev prijazen za vsak žep, tudi za dijake in študente. Tako lahko z oblikovanjem in tiskanjem v enem prihranite čas in denar. Poleg tiskanja in oblikovanja vabil za rojstni dan za vas izdelajo tudi:
● koledarje
● revije in časopise
● plakate in letake
● brošure, kataloge in zloženke
● zbornike
● dopise in vizitke


KAKOVOSTEN DIGITALNI TISK


Celoten cenik tiskanja vabil in drugih storitev si lahko ogledate na spletnem naslovu www.kara.si. Poleg cenika tiskanja vabil lahko na spletni strani dostopate tudi do celetne ponudbe tiskarne. Podjetje ponuja odlično razmerje med ceno in kvaliteto tiskanja vabil, poleg digitalnega tiska pa ponuja še celo vrsto drugih tiskarskih storitev. Njihova ponudba zajema vse od fotografije do oblikovanja in tiska raznovrstnih tehnik na številne materiale. Ponujajo sitotisk (priljubljen je visokokakovostni sitotisk na majice in druge tkanine), offsetni tisk, knjigovezništvo ter poslovno darilni program.

GRAFIČNO OBLIKOVANJE


Za odgovore na več vprašanj in naročila se lahko obrnete na elektronski naslov tiskarna@kara.si ali pokličete na telefonsko številko + 386 4 2815 210. Poleg kakovostnih oblikovalskih in tiskarskih storitev, se podjetje ukvarja tudi z veleprodajo gumeno tehničnih izdelkov. Več o tem na spletni strani ali elektronskem naslovu veleprodaja@kara.si.


tiskanje vabiltisk vabil tiskarna kara