Kako odpreti spletno trgovino | Wordpress ali Magento | Cena izdelave | Grafično oblikovanje

Kako odpreti spletno trgovino – izdelavo spletnih trgovin je najbolje prepustiti strokovnjakom

Torej, registrirali ste podjetje, imate izdelke, ki jih boste prodajali, sedaj pa je pred vami vprašanje, kako odpreti spletno trgovino. Že res, da lahko danes sami poskrbite za izdelavo spletnih trgovin, saj so na voljo številno predpripravljene predloge na različnih platformah, a če niste izdelovalec spletnih trgovin, vam tega res ne priporočamo. Izdelava spletne trgovine je zahtevno opravilo, ki ne le, da zahteva profesionalen pristop, ampak zahteva tudi primerno usposobljene posameznike, ki se na svoje delo dobro spoznajo. Zato je izdelavo spletne trgovine bolje prepustite strokovnjakom, kot je naše podjetje, vi pa boste tako lahko posvetili vso svojo pozornost marketingu in pospeševanju prodaje.


Spletna trgovina cena


Odgovor na vprašanje, kako odpreti spletno trgovino, se začne z odločitvijo na katerem CMS-ju bo postavljena vaša spletna trgovina. Urejevalnik vsebine oziroma CMS (content management system) je izraz za sistem/platformo, ki omogoča upravljanje s spletnimi vsebinami. Gre za orodje, s katerim se lažje ureja in oblikuje vsebino, multimedije in postavi ostale elemente spletne strani. Najbolj poznani in uporabljani platformi sta Magento in Woocommerce. Medtem, ko je Magento med izdelovalci spletnih trgovin najbolj priljubljen (predvsem za velike in obsežne spletne trgovine), mu takoj sledi Woocommerce (ki je v bistvu breplačen vtičnik za WordPress CMS). Woocommerce svojo priljubljenost dosega predvsem zato, ker omogoča lažje (in cenejše) upravljanje z vsebinami, po tem, ko je trgovina odprta, za spletno promocijo trgovine.


Kako torej pravilno odpreti spletno trgovino oz. kateri CMS izbrati? Glede na vrsto in obseg priporočamo WordPress-ov WooCommerce ali Magento. Tako prvi kot drugi CMS sta na voljo v v podjetju VSI.SI d.o.o. iz Ljubljane. Podjetje je razvilo tudi lastni CMS urejevalnik, ki je plod znanja in izkušenje strokovnjakov in programerjev, ki z VSI.SI sodelujejo že vrsto let. Slednji je bil razvit tudi z mislijo na čim boljšo spletno optimizacijo.

Izdelava spletnih trgovin in strani v Wordpressu ali Magento

Postavitev spletne trgovine

Pri izdelavi spletne trgovine je izredno pomembno, da je ta zanimiva za potencialne kupce. Zato je pri izdelavi spletnih trgovin v WooCommerce ali Magento potrebno upoštevati veliko elementov, in sicer razporeditev izdelkov, možnost iskanja, primerjava izdelkov, relevantni podatki v spletni trgovini, preglednost in enostavnost nakupa itd.

Izdelava spletnih strani Wordpress in internetnih trgovin Magento in Woocommerce v podjetju VSI.SI d.o.o. v Ljubljani poteka načrtovano z vrhunsko ekipo, ki tesno sodeluje z naročnikom, zato je rezultat odličen – to je donosna spletna stran. Ekipa pozitivnih, kreativnih in predanih ljudi slovenskim podjetjem nudi unikatne storitve svetovanja s ciljem povečane prodaje na domačem in na tujih trgih z odprtjem spletne trgovine. Prodajni program neprestano širimo z inovativnimi storitvami in rešitvami, nadgrajujemo obstoječe in iščemo nove stranke. Vsako novo nalogo vidimo kot izziv in priložnost za implementiranje najnovejših spoznanj v optimizaciji spletnih strani. Dosledno upoštevamo vaše želje, hkrati pa vam ponudimo tudi rešitve, ki bodo vašo spletno stran povzdignile še višje.


Izdelava spletnih trgovin poteka na najvišjem kakovostnem nivoju, saj naša ekipa izkušenih posameznikov obvlada svoje delo. Zavedamo se, da je za naše stranke ključnega pomena, da je njihova spletna stran ali spletna trgovina izdelana optimalno in da lahko z njo stopijo iz sivine povprečja.

Cena izdelave spletne trgovine odvisna od večih dejavnikov

Spletna trgovina

Ob vsem naštetem seveda ne moremo mimo enega ključnega vprašanja. Kako odpreti spletno trgovino po čimbolj ugodni ceni? Težko je natančno reči, kolikšna je cena postavitve spletne trgovine, kajti pri tem je potrebno upoštevati nekatere dejavnike, kot je recimo nova izdelava spletne trgovine ali pa nadgradnja in preoblikovanje obstoječe. V vsakem primeru morate na ceno izdelave spletne trgovine gledati kot na investicijo v prihodnost. Priprava ponudbe za izdelavo Wordpress Woocommerce spletnih trgovin v našem podjetju poteka individualno, pri določanju cene pa se upoštevajo vse vaše želje, zahteve in vizije. Pri tem vam seveda tudi ustrezno svetujemo in vas usmerjamo s strokovnimi nasveti. Naše podjetje se uvršča med najboljše in najugodnejše ponudnike izdelave spletnih trgovin in spletnih strani. Da vam ponujamo resnično zelo kakovostne storitve, vas bodo zagotovo prepričali mnogi naši uspehi.


Cenik naših storitev vam lahko posredujemo le individualno, saj je vsaka izdelava spletne trgovine Woocommerce ali MAgento in izdelava spletnih strani je projekt zase. Vabimo vas, da nas pokličete ali pa nam pošljete sporočilo preko elektronske pošte ali spletnega obrazca. Dogovorili se bomo za brezplačen sestanek, kjer boste izvedeli vse, kar vas zanima o izdelavi spletnih trgovin, internetnih strani in SEO optimizaciji, naj gre za odprtokodni sistem Wordpress, Woocommercea ali Magento. Ogromno prednosti pred ostalimi sistemi za urejanje strani ponuja tudi naš lasten CMS.

Grafična podoba vpliva na uspešnost spletne trgovine

Za uspešnost spletne trgovine je pomembna tudi lepo oblikovana vizualna podoba, za kar bodo poskrbeli naši usposobljeni grafični oblikovalci. Oblikovanje je eden izmed najpomembnejših dejavnikov vaše spletne trgovine ali strani. Lahko gre za odločilni faktor, ki bo obiskovalca prepričal v to, da vam zaupa zaradi modernega in privlačnega videza. Trendi spletnega oblikovanja se pogosto spreminjajo. Vsako leto so popularni novi načini prikaza grafične vsebine. Dober dizajn bo upošteval najnovejše smernice in na obiskovalcu strani naredil dober prvi vtis. Skladnost barv, premišljeno izbrane kakovostne fotografije, preglednost – mnogo faktorjev vpliva na celovito uspešnost dizajna vaše spletne strani.


Že od samega začetka pa naše podjetje stremi tudi k čim boljši optimizaciji spletnih strani in internetnih trgovin naših partnerjev. Optimizacija spletnih strani SEO (ang. Search Engine Optimization) je kratica, s katero se opredeljuje področje upravljanja ugleda spletnih mest.


SEO optimizacija za spletne trgovine


Izdelava spletne trgovineGoogle in tudi ostali spletni iskalniki razvrščajo zadetke iskanj od najbolj do najmanj relevantnih za vsako iskano frazo posebej. S SEO optimizacijo internetnih strani se poskrbi, da se spletnim stranem v čim večji meri zagotovijo parametri, ki jih Google s svojim algoritmom prepoznava kot kakovostne. Posledica so višje uvrstitve v seznamu zadetkov (ang. SERP). SEO optimizacija spletnih strani je primerna za vse vrste spletnih mest in izboljšuje prodajno uspešnost e-trgovin ter prepoznavnost blogov.

Ne glede na CMS, v katerem je spletno mesto zgrajeno (WordPress, Joomla, CMS po meri, itd.), je pisanje SEO člankov osnova za izboljšanje pozicij po Googlovem algoritmu. A članki niso edini vidik, ki ga je potrebno upoštevati pri SEO optimizaciji. Vsako spletno mesto ima svoj namen in glede na cilje, ki se jih želi doseči, je potrebno pripraviti kakovostne vsebine na samem spletnem mestu. Ni preprostega odgovora na vprašanje, kako pripraviti SEO optimizacijo - potrebno je biti pozoren na veliko malih dejavnikov, ki vsi vplivajo na izboljševanje pozicij med zadetki iskanja.

Tako kot dizajn se načela optimizacije v spletu pogosto spreminjajo. Nekatere metode zastarajo, nekatere postanejo bolj pomembne. Google stalno izpopolnjuje svoje algoritme in dodaja nove zahteve. Mi poskrbimo, da smo na tekočem s konstantnim izpopolnjevanjem in izobraževanjem na svetovnih SEO konferencah. Na ta način poskrbimo, da je izdelava spletnih trgovin in strani tako uspešna, da se prebijemo pred konkurenco na Google in poskrbimo za postavitev donosnih spletnih strani in spletnih trgovin.

Ali se še vedno sprašujete, kako odpreti spletno trgovino? Dovolite, da vam pri tem pomagamo. V VSI.SI Ljubljana boste našli zanesljivega ponudnika za izdelavo spletnih trgovin. Stopite v stik z nami in dogovorili se bomo za brezplačen sestanek v Ljubljani, kjer bomo skupaj pripravili načrt, kako do spletne trgovine, ki bo upoštevala vaše vizije, mnenje, želje in zahteve. Dodatna prednost pa je tudi ugodna cena izdelave spletne trgovine.


Vabljeni k ogledu naše ponudbe.