Računovodstvo Jeraj – vodenje računovodstva za s.p., podjetja in za društva

Računovodstvo Jeraj je družinsko podjetje, ki že 10 let opravlja celovite in kakovostne računovodske storitve za samostojne podjetnike, gospodarske družbe (d.o.o, d.n.o, k.d.) ter za društva, zveze društev in zavode. Ker je zadovoljstvo strank na prvem mestu, se trudimo, da je naše računovodstvo strokovno in odgovorno, predvsem pa, da je delo opravljeno pravočasno. Želimo si dolgotrajnega sodelovanja, zato se vsakemu partnerju povsem posvetimo. Zagotavljamo vam, da za nas ne boste le zaporedna številka v našem programu za vodenje knjig.

Odlikuje nas transparentno poslovanje z vnaprej znanim stroškom računovodstva, ki se ne spreminja zaradi malenkosti. Ponujamo ugodnejše cene od konkurence, zato vodenje računovodstva za vaš s.p. prepustite nam in prihranite.

 

Vodenje računovodstva za s.p. – brezplačno svetovanje pred registracijo

Želite postati samostojni podjetnik? Računovodstvo Jeraj vam pred registracijo nudi brezplačno enourno svetovanje, saj ima vsaka poslovna oblika svoje prednosti in slabosti.

Samostojni podjetnik je fizična oseba, ki opravlja eno ali več dejavnosti. Takšna poslovna oblika prinaša več prednosti. Osnovni kapital ni potreben, z denarnimi sredstvi je mogoče prosto razpolagati, pri manjših dohodkih je obdavčitev ugodnejša, če se odločite za ugotavljanje dohodka na podlagi normiranih odhodkov, pa je vodenje administracije poenostavljeno. Vodenje poslovnih knjig in izdelava letnega poročila za Ajpes v tem primeru zakonsko nista obvezna. Poznamo pa tudi s.p. kot dopolnilno dejavnost – popoldanski s.p. Tega lahko odpre vsakdo, ki ima obvezno pokojninsko in zdravstveno zavarovanje urejeno na drugi podlagi – na redni zaposlitvi.

 

Računovodstvo za društva ima svoje posebnosti

Društva so nepridobitne organizacije, katerih namen je predvsem druženje oseb s podobnimi interesi, ki delujejo tudi v dobro celotne družbe. Zaradi specifičnosti delovanja društev ima  računovodstvo za društva svoje posebnosti, s katerimi pa je dobro seznanjeno računovodstvo Jeraj, računovodski servis v Ljubljani.

Še posebej ugodno ponudbo imamo za manjša (hobi) društva. Takšna društva namreč materialno-finančnemu poslovanju navadno ne posvečajo veliko pozornosti, zato se lahko kaj hitro znajdejo v finančnih težavah. Do težav pa pride tudi zaradi neizpolnjevanja davčnih in drugih predpisov. Svetujemo vam, da se temu izognete in zadeve uredite s strokovnim računovodskim servisom. Računovodstvo Jeraj vam bo z veseljem pomagalo.

Če s svojim računovodskim servisom niste zadovoljni, je sedaj pravi čas za razmislek o zamenjavi. Obiščite našo spletno stran, prepričajte se o naših prednostih in zahtevajte ponudbo. Prepustite  vodenje računovodstva za s.p. strokovnjakom!

 

Računovodstvo Jeraj d.o.o. | Računovodstvo, računovodstvo za samostojne podjetnike, računovodstvo za društva – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2B
Računovodstvo Jeraj d.o.o.
Naslov
Ob hribu 10
1217 Vodice
Spletna stran
E-pošta
031 332 816
Seznam fraz
računovodstvo, vodenje računovodstva za s.p., računovodstvo za društva
ZEMLJEVID