Računovodski servis Jeraj - cenik storitev najdete na spletni strani

Računovodski servis Jeraj nudi tako samostojnim podjetnikom kot tudi podjetjem in društvom kakovostne in ugodne računovodske storitve. O tem se lahko prepričate ob pogledu na naš cenik, ki je dostopen na naši spletni strani. Računovodstvo Jeraj d.o.o. je družinsko podjetje, ki ima za seboj že 10 let izkušenj na področju računovodstva in davkov, zato razpolagamo z ustreznim formalnim in neformalnim znanjem, hkrati pa se ves čas dodatno izpopolnjujemo. Prilagodljivi smo glede časa, kraja in obsega storitev, delo pa bomo opravili strokovno in odgovorno. Zagotavljamo vam konkurenčne cene računovodskih storitev.

Oglejte si cenik računovodskih storitev


Naša vizija in glavni cilj sta zadovoljna stranka, zato se pri premagovanju ovir s področja računovodstva in davkov ves čas trudimo biti vaš največji zaveznik. Vsaki stranki se še posebej posvetimo, saj želimo vzpostaviti osebni odnos, ki bo temeljil na dolgoročnem vzajemnem zadovoljstvu. Zagotavljamo vam, da za nas ne boste le številka v našem programu za vodenje knjig.

Osnova za izračun cene računovodskih storitev odvisna ob obsega dela

Osnova za izračun cene računovodskih storitev je obseg dela, ki ga merimo s številom dokumentov ter številom in vrsto obračunov. V število dokumentov se štejejo prejeti in izdani računi, bančni izpiski ter število potnih nalogov (izdelate lahko tudi mesečni potni nalog, za vse kratke dnevne poti opravljene v okviru enega meseca). Pod obračune pa se štejejo obračuni plač in drugih osebnih prejemkov, prispevki zasebnika, obračuni najemnin in podobno.

Zaradi poenostavitve obračunavanja in vnaprej predvidenega stroška računovodstva običajno sklepamo pogodbe z mesečnim pavšalom, mogoče pa se je dogovoriti tudi za zaračunavanje po dejansko opravljenih storitvah v vsakem mesecu posebej.

Računovodske storitve - cenik razdeljen na dva dela

Ker naš računovodski servis nudi računovodske storitve tako samostojnim podjetnikom kot podjetjem in društvom, je cenik razdeljen na dva dela. Za samostojne podjetnike so na voljo paketi Mikro s.p. ter Samostojni podjetnik 1, 2 in 3. Samostojnim podjetnikom pa je za 32,50 evra na mesec na voljo tudi paket Popoldanski s.p., ki v osnovi vključuje knjiženje v glavno knjigo in saldakonte do 5 dokumentov mesečno oz. do 60 letno, izdelavo in oddajo zaključnih poročil ter osnovno računovodsko-davčno svetovanje.

Računovodski servis Jeraj je pripravil poseben cenik paketov tudi za društva in podjetja. Hobi društvo je ugodna ponudba, kjer boste za računovodske storitve društva odšteli samo 35 evrov na mesec. Cene računovodskih storitev za podjetja pa so odvisne od izbranega paketa - od 50 evrov na mesec za paket Mikro do 175 evrov na mesec za paket Giga. Za vsakogar izdelamo individualno ponudbo, še posebej pri večjem obsegu dokumentov, ki jih omenjeni paketi ne pokrivajo. Za pridobitev brezplačne, neobvezujoče, individulane ponudbe je potrebno izpolniti obrazec na strani »Povpraševanje«.

Vabljeni na našo spletno stran, kjer je na voljo tudi računovodske storitve cenik!

Računovodstvo Jeraj d.o.o. | Računovodski servis Ljubljana, cene računovodskih storitev, računovodske storitve cenik - povezave do naše spletne strani: