Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Hrana in pijača > Sladice > Torte

Okraski in kreme za okrasitev (dekoracija) torte - hostije, figure, model za torto

 Dekoracija torte je ključnega pomena - figure, okraski, svečke, fondant in kreme za torte. Model za peko in figure za na torto. Krema za okrasitev otroške torte.

Torta brez glutena je ravno tako okusna. Za polnilo lahko uporabite različne mešanice krem, ki jih najdete v naši ponudbi.
Tortice na palčki oz. cake pops so izjemno okusne in atraktivne sladice, ki jih obožujejo tako otroci kot tudi odrasli. Cakepops za različne priložnosti, rojstne dneve, poroke, darila za praznike, itd.
Torte brez glutena so ravno toliko slastne kakor njihovi glutenski dvojniki - so pa mnogo bolj zdrave. Podjetje Peki v Ljubljani vam nudi vse za pripravo brezglutenske torte, od peciva do glazure.
Slika za torto in dekoracija sladic je s pravimi izdelki lahko zabavna in enostavna. Okrasitev torte in slike za torto naročite v spletni trgovini. 
Okrasitev torte je najpomembnejši del pri izdelavi te sladice, saj si večina ljudi zapomne kako je slastna torta izgledala. Fondant je lahko tičino ali sladkorna masa in se uporablja kot dekoracija, na voljo pa je več različnih in nakup lahko opravite kar iz naslonjača preko spleta - vabljeni!  
Okrasitev tort z različnimi pripomočki je lahko povsem enostavna. Slike za torto lahko na tako imenovane hostije za torto natisnete z jedilnimi barvami.
Naročite slaščičarske in pekarske pripomočke in dodatke na dom kar iz vašega naslonjača, saj je v naši spletni trgovini izredno široka ponudba vsega za domačo ali profesionalno kuhinjo. Na voljo so kreme za torte okusov kot so jagoda, čokolada, lešnik, limona in ostale - vabljeni!
Slike za torto narejene iz jedilne hostije so hitra, enostavna in ugodna dekoracija sladic. Okrasitev torte z različnimi motivi, tudi po naročilu.  
Bodite ustvarjalni med peko tort in poiskusite s slikami in okraski za torte. Naj bo dekoracija sladic prijetno opravilo, rezultati vašega dela pa čudoviti.
Dekoracija sladic in tort bo s pomočjo naših dekorativnih pripomočkov, kot so slike in embalaža za torte, povsem enostavna in estetska.
Na voljo so vam različne figure za na sladice oziroma torte, saj vam v naši spletni trgovini s pekarsko opremo nudimo od poročnih, tematskih rojstnodnevnih, krstnih, birmanskih do raznovrstnih otroških figur. Prav figure za na otroške torte so izredno popularne med najmlajšimi, saj je velika izbira figur iz pravljic in risank. Vabljeni k ogledu!
Izbirate lahko med raznovrstnimi okraski za različne posebne priložnosti in tako primerno dekorirate torto, saj so na voljo dekoracije za rojstnodnevne, tematske, otroške, pravljične in še mnoge druge torte. Okraski ter jedilne hostije za na torto so vam na voljo v spletni trgovini Peki, vabljeni!
Slaščičarna Flere vam nudi torte po naročilu za različne priložnosti. Presenetite svoje najdražje za rojstne dneve, obhajila, birme, poroke, obletnice in druga praznovanja. 
Pekači za pecivo in torto ter modelčki za piškote so izjemno pomembni za peko kakovostnih slaščic. Izberite si pravo pekovsko in slaščičarsko opremo!
Najboljše torte različnih okusov, oblik in velikosti vas pričakujejo v slaščičarni Flere. Sočne, lahke, nežno kremne in bogatega okusa. 
Dandanes je peka tort prava zabava - s kvalitetno slaščičarsko opremo je peka enostavna, zaradi naše domišljije in široke ponudbe raznovrstnih modelov za peko pa tudi izredno raznolika. Najmlajše lahko presenetimo s tematsko torto njihovih najljublših pravljic ali risank, najbljižje pa mogoče z njihovim hobijem ali poklicem. Vabljeni k ogledu naše ponudbe!  
Stojalo za torte je obvezen pripomoček mojstrov slaščičarstva, na katerem se razstavi ali servira končni izdelek. Pri Peki.si vam nudimo oblikovanje in okrasitev tort po želji.
Če želite narediti torto s posebnim oziroma izvirnim izgledom, potem potrebujete posebne dekoracije za torto. V spletni trgovini peki.si podjetja BTF d.o.o. vam nudijo pestro izbiro okrasitev za rojstnodnevne, otroške, tematske in druge priložnostne torte. Vabljeni!
Če želite, da vaše skrbno narejene čokoladne torte zasijejo v polni lepoti, boste potrebovali še estetsko embalažo za njih. Spletna trgovina Peki vam nudi embalažo različnih barv in velikosti.
Če se želite posladkati, a hkrati ne želite v svoj jedilnik vpeljati nezdrave hrane, potem so naši biskviti za čokoladne torte brez glutena pravi za vas!