Filter
B2B
B2C
C2B
C2C
E-trgovina

Vsi.si > Hrana in pijača > Dostava hrane

Dostava hrane - razvoz pic, sendvičev, hamburgerjev in morskih jedi

Razvoz hrane na dom - dostava pice oziroma pizze, sendvičev, hitre prehrane, enolončnic, morskih jedi in ostalih toplih ter hladnih jedi. Razvoz jedi in pijače na dom.

Razvoz hrane in pijače na dom za vsako priložnost, vsak dan, tudi ob praznikih. Vam je zadišala slastna pica, pa je nimate časa sami speči ali iti v gostilno? Naročite jo na dom in vam dostavimo Halo Alo pico katerikoli dan v tednu. Nudimo tudi dostavo pijače, tako alkoholne kot brezalkoholne.
Dostava hrane in pijače na dom. Dostavimo vam pice, burgerje, morsko hrano in tudi domače enolončnice. K naročilu hrane lahko dodate tudi pijačo - dostavimo vam brezalkoholne kot tudi alkoholne pijače.
Ste lačni, a se vam ne da kuhati, niti se vam ne da obiskati gostilne? Pokličite nas in naročite dostavo hrane in pijače na dom - slastne pice Halo Alo, domače enolončnice, ostala hitra prehrana, morska hrana, kot tudi različne pijače. Razvoz hrane in pijače, predvsem dostava pizze na vaš dom.
Ste preveč utrujeni, da bi si po napornem dnevu skuhali kosilo? Imate prazen hladilnik, lakota pa ne poneha? Ste raje na toplem, kot da greste v gostilno jesti? Naročite hrano na dom! Pri Halo Alo vam dostavimo hrano in pijačo na dom, vsak dan v tednu, tudi med prazniki.