Zmogljivi akumulatorski vrtalniki


Prodajni program ročnega orodja


Podjetje G-M&M d.o.o. je priznano in uspešno slovensko podjetje, ki se nahaja v Grosuplju. Razdeljeno je na dva sektorja: proizvodni in prodajni sektor. Naš prodajni program obsega visokokakovostne izdelke priznanih znamk Black&Decker, DeWalt in Stanley, za katere je podjetje G-M&M d.o.o. ekskluzivni zastopnik.


Akumulatorski vrtalnik - nepogrešljivo orodje za domačo in profesionalno uporabo


Akumulatorski električni vrtalnikAkumulatorski vrtalnik je nepogrešljivo ročno orodje v vsakem domu in profesionalni delavnici. Električni vrtalniki v naši ponudbi so preprosti za uporabo, lahki in cenovno ugodni, njihova baterija pa je zelo zmogljiva. Ergonomična oblika ročaja vam zagotavlja udoben prijem med vrtanjem. Zaradi majhne teže lahko z akumulatorskimi vrtalniki iz naše ponudbe delate tudi na višini. Polnjenje baterije je hitro (navadno traja od 0,5 do 3 ur, odvisno od modela). Vrtate lahko v različne materiale - les, kovino in beton. Nekatere modele odlikuje tudi avtomatska blokada vretena, kar je zelo dobrodošlo v nepredvidenih trenutkih.
Akumulatorski vrtalniki iz naše ponudbe se med seboj razlikujejo po tehničnih lastnostih (zmogljivost baterije, vrtilni moment, masa, število stopenj navora in prestav, število vrtljajev ...). Pobrskajte po naši ponudbi in odkrijte akumulatorski vrtalnik, ki bo ustrezal vašim potrebam. Če ga potrebujete le občasno za obešanje slik in podobna manjša opravila, potem vam bodo prav prišli električni vrtalniki iz nižjega cenovnega razreda; v primeru, da planirate obnovo stanovanja, pa vam priporočamo zmogljivejše akumulatorske vrtalnike.
Spletna trgovina z orodjem G-M&M vam nudi običajne akumulatorske vrtalnike, ki nudijo možnost vrtanja in vijačenja vijakov, pa tudi kombinirane oz. udarne vrtalnike. Slednji so zaradi mehanskega kladiva, ki pomaga vrtečemu se svedru, primerni tudi za vrtanje v beton in granit.
Vrtanje in vijačenje na terenu bo z akumulatorskimi vrtalniki, ki ne potrebujejo direktnega električnega napajanja, povsem preprosto. V primeru, da se vam baterija izprazni, pa so številnim modelom električnega vrtalnika priložene tudi dodatne baterije. Vljudno vabljeni k ogledu akumulatorskih vrtalnikov, ki vam jih nudi spletna trgovina z orodjem G-M&M!

G-M&M d.o.o. | Akumulatorski električni vrtalniki priznanih znamk - povezave na našo stran: