Smučarska čelada na vsako glavo

Vedno boljša oprema in odlično urejena smučišča kar kličejo k vedno hitrejši vožnji, ki pa mora ostati tudi varna. Na smučišču nismo sami, zato je naša varnost odvisna tako od naše previdnosti kot od previdnosti drugih smučarjev in bordarjev na progi. Smučarske čelade pomembno doprinesejo k varnosti tako pri morebitnih trkih kot pri padcih. Že zdrava pamet nam govori v njihov prid, to pa so potrdile tudi raziskave. Izkazalo se je, da se ob uporabi smučarske čelade za tretjino zmanjša verjetnost poškodbe glave.

V trgovini Impulz zagovarjajo stališče, da mora smučarska čelada postati obvezen del smučarske opreme vsakega smučarja ali bordarja. Na voljo imajo številne modele, z veseljem pa vam tudi svetujejo pri nakupu. Pomembno je namreč, da se smučarska čelada dobro prilega, da ni ne prevelika ne premajhna in tako nudi optimalno zaščito glave. V svoji ponudbi imajo smučarske čelade znamke Boeri, ki izpolnjujejo najvišje varnostne standarde EU, obenem pa so prilagodljive in prijetne na pogled.

Svojo ponudbo so sestavili upoštevaje vse vaše morebitne potrebe. Tako lahko preizkusite, kako deluje smučarska čelada z mehkimi in odstranljivimi naušniki, na svoj račun boste prišli tudi tisti, ki prisegate na freestyle. Na voljo vam je celo smučarska čelada VIP, ki je okrašena s kristali Swarovski.

Športna trgovina Impulz, povezave do naše spletne strani

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Jurčkova cesta 228
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 42 87 543
Seznam fraz
smučarske čelade, smučarska čelada
ZEMLJEVID