Vrhunska smučarska očala Spy in smučarska očala Swans za borderje

Ste vedeli, da so že eskimi imeli svojevrstna smučarska očala iz rogovja severnih jelenov ter lesa in školjk, s katerimi so se zaščitili pred snežno slepoto? Vid je na smučišču vaše najpomembnejše čutilo, saj vam dobra vidljivost omogoča hitre reakcije pri neprestano spreminjajočih se razmerah na progi. Ker pa vremenske razmere niso vedno idealne in se z različno svetlobo tudi vidljivost spreminja, je pomembno, da uporabljate kakovostna smučarska očala. Ta vas ne bodo ščitila le pred vetrom in mrazom, temveč tudi pred delci snega in ledu, ki lahko priletijo s proge.

Smučarska očala Swans in Spy, za dobro vidljivost v oblačnem vremenu


V trgovini impulz vam nudijo smučarska očala znamke Swans, ki jo uporabljajo tudi vrhunski tekmovalni smučarji. Blagovna znamka Swans je odlična izbira tudi za oblačno in megleno vreme, saj slovijo po svojih polarizacijskih šipah. Na bordarje in freestyle smučarje čakajo očala znamke Spy, ki nudijo tudi številne barve tako okvirjev kot kakovostnih šip za lažje usklajevanje z vašo smučarsko opremo.

Smučarska očala s 100% UV zaščito


Vsa smučarska očala v trgovini Impulz imajo 100% UV zaščito, obdelana so proti rošenju, prilegajo pa se tudi vsem vrstam smučarskih čelad. Za smučarska očala je potrebno tudi ustrezno skrbeti, da se čim dlje ohranijo, o čemer vam lahko kakovostno svetujejo tudi strokovnjaki v trgovini Impulz.

Športna trgovina Impulz smučarska očala Swans in Spy, povezave do naše spletne strani

  • smučarska očala Swans
  • smučarska očala Spy
  • Smučarska očala