Pošlji povpraševanje

Sekalnik za sekance in lesni sekanci

Sekalnik

Mlin oziroma sekalnik za sekance je stroj, s katerim les (torej veje in debla) različnih dimenzij nasekamo na drobne koščke, ki jih imenujemo lesni sekanci. Na tržišču je na voljo veliko tovrstnih strojev, zato je treba nekoliko pretehtati, kakšen sekalnik za sekance pravzaprav potrebujete. Če je za lastno uporabo določen sekalnik prevelik oziroma preveč zmogljiv, se je nemara smiselno s prijatelji ali sorodniki dogovoriti za skupen nakup enega stroja. In čemu bi konec koncev kupili takšen sekalnik za les? Iz dveh razlogov: poceni ogrevanje in varovanje okolja. Vas zanima več? Preberite spodnje vrstice.

NAŠ STROJ ZA IZDELAVO LESNIH SEKANCEV

Mlin za sekance in poceni ogrevanje

Pri odločanju za sistem ogrevanja stanovanjske, poslovne ali proizvodnje stavbe je skupni imenovalec vedno ta, da skušamo najti takšen sistem, ki bo poslopje ogreval najbolje in za najugodnejšo ceno. Raziskave jasno kažejo, da so sekanci daleč najcenejša opcija. Sekalnik za izdelavo sekancev je odlična priložnost, da si ogrevanje še pocenite, saj vam jih ne bo treba kupovati pri dobavitelju, temveč si jih boste lahko iz ostankov lesa izdelali kar sami. Vse, kar potrebujete, je traktor. Sekalniki za sekance HP 180-2V so primerni tudi za manj močne traktorje, saj svoje delovanje temu uspešno prilagodijo.

Sekalnik za sekance in varovanje okoljaIzdelava sekancev

Lesni sekanci so poleg tega, da so cenovno izjemno ugodno gorivo, vedno bolj priljubljeni tudi zato, ker so ekološki oziroma do okolja prijazen energent. Sekalnik za sekance vam omogoča, da prostore ogrevate, ne da bi škodljivo vplivali na okolje. Z modelom HP 180-2V, ki ga priklopite na traktor, lahko razsekate veje oziroma debla do premera 180 mm. To pomeni, da boste z njim lahko zdrobili tudi vse lesne ostanke in jih tako koristno uporabili. Potrebujete le še kakovosten kotel za sekance, s katerim boste lesno biomaso dobro izkoristili. Za podrobnejše informacije nas seveda lahko pokličete in rade volje vam bomo pomagali pri odločitvi.

FA Kovinski izdelki | Sekalnik za sekance, drobilnik lesa, lesni sekanci - povezave do naše spletne strani: