Pošlji povpraševanje

Kamini za vsak dom | Vgradni EKO kamini po konkurenčnih cenah

Kamini na bioetanol so novejši način naravi prijaznih grelnih teles, ki so v pred in posezoni izjemno učinkoviti. Tudi pozimi, pri dogrevanju prostorov, se vgradni EKO kamini odlično obnesejo. Mnogi se zanje odločijo zato, ker je njihov videz minimalističen in strogih linij, poseben in preprosto čudovit, zato služijo tudi kot dekoracija prostorov. Vgradni kamini poskrbijo za prijetno, romantično vzdušje in so dobrodošla pridobitev v stanovanjih, hotelskih avlah, recepcijah, restavracijah in še kje bi jih lahko našli. 

Vgradni EKO kamini so enostavni za montažo, ne potrebujejo dimnika, oblikovani pa so tako, da so lahko poravnani s steno. Videti so kot čudovite slike, vgraditi pa jih je mogoče v vse prostore, od dnevne sobe, pa do kopalnice. Dodatna prednost je da ne potrebujejo drv, prav tako ne ustvarjajo dima in pepela. 

Zelo priljubljeni so kot dodatek modernih stanovanj, kar pa ne pomeni, da kamine na bioetanol ni mogoče vključiti v opremo klasično opremljenih domov. 

Poleg vgradnih EKO kaminov, lahko v ponudbi podjetja Euris d. o. o. najdete tudi druge tipe kaminov na bioetanol (talne, stenske, kotne, mini, vrtne), če pa nobeden ne ustreza vašim zahtevam, pa vam ga izdelajo tudi po naročilu.