Moderne sedežne garniture z blazinami, sedežne vreče in ostalo pohištvo

Dnevna soba je prostor, kjer se zadržujemo večji del dneva, zato je pomembno, da je primerno opremljena s sedežno garnituro z blazinami, kjer se bomo lahko po napornem dnevu odpočili ali pa se družili z družino in prijatelji. V spletni trgovini Dom24 vam ponujamo bogato izbiro sedežnih garnitur iz različnih materialov in z različnimi prevlekami. Sedežne garniture s prevlekami ali brez so opremljene z udobnimi blazinami, ki ne bodo samo okras na vaši sedežni, blazine bodo služile tudi kot udoben naslonjač. Naše sedežne z blazinami so izdelane iz kakovostnih materialov, navdušujejo z dovršenim dizajnom in funkcionalno zasnovo. Za vsak okus se bo nekaj našlo: moderne in tradicionalne sedežne, blazine različnih barv in vzorcev, kotne sedežne garniture, kavči in zofe, tabureji in sedežne vreče. Vso ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani. Svoj nakup pa hitro in enostavno opravite iz udobja vašega doma.

DOM24 D.O.O. IZDELUJE MODERNE SEDEŽNE GARNITURE


Sedežna vreča prepriča tudi otroke

Sedežna vreča je vse bolj priljubljen element dnevne sobe, velikokrat pa ne sme manjkati v otroški sobi, saj so otroci nad sedežnimi vrečami popolnoma navdušeni. Gre za sodobno oblikovano vrečo s polnilom, ki omogoča udobno sedenje in ležanje. V naši ponudbi boste našli atraktivne vreče za sedenje za odrasle in otroke. Sedežna vreča ima polnilo iz stiroporja, v naši ponudbi pa lahko izbirate med različnimi modeli sedežnih vreč v različnih barvah. Sedežna vreča je lahko tudi odlično darilo. Udobna, atraktivna in moderna sedežna vreča je kos pohištva, ki ga preprosto morate preizkusiti. Prepričani smo, da boste nad njo navdušeni.


Kvalitetno in cenovno ugodno pohištvo: sedežne, blazine, sedežne vreče, prevleke za sedežno

V naši spletni trgovini boste dobili kvalitetno in cenovno ugodno pohištvo in sedežne garniture. Poslovanje naše trgovine ima v primerjavi s klasičnimi načini prodaje nižje stroške, zato vam lahko ponudimo bistveno nižje cene. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo sedežnih garnitur, ki so na voljo v različnih postavitvah, barvah, materialih, z blazinami ali brez, z dodatnim ležiščem ali predalom itd. Poleg sedežne boste dobili tudi blazine, ki se barvno ujemajo s sedežno. Blazine so udobne in estetske.

blazine za sedežne garniturepolnilo za sedežne vreče