Pisarniško pohištvo – miza in drugi elementi, popolno udobje

Pisarniško pohištvo lahko zajema najrazličnejše elemente, pri čemer pa so osnova seveda miza in pisarniški stoli. Cena je odvisna od različnih dejavnikov in ni vedno jasen pokazatelj kakovosti. Različne akcija na primer omogočajo, da si priskrbite izredno kvalitetno pohištvo, ne da bi morali za to seči pregloboko v denarnico.

Pisarniško pohištvo in miza

Zakaj je kakovostno pisarniško pohištvo tako pomembno?

Za hip razmislite o tem, kolikšen del dneva v povprečju presedite. Pri mnogih je ta številka precej višja, kot bi si želeli. Velikokrat gre sicer za okoliščine, jih je težko spremeniti. Po drugi strani pa imamo mnogokrat več svobode glede tega, kakšno pohištvo bomo pri tem uporabljali. Navidezno majhna sprememba pa nemalokrat prinese izjemne rezultate. Premišljeno izbrano pohištvo nam omogoča precej več udobja, kar pripomore k boljšemu zdravju (predvsem k zdravju hrbtenice), več koncentracije pri delu in navsezadnje manj izgubljanja časa z iskanjem pomembnih dokumentov, saj nam kakovostno pisarniško pohištvo omogoča tudi boljšo organiziranost. Vse to so torej razlogi, zaradi katerih se investicija v pisarniško pohištvo, ki zares ustreza našim potrebam, na dolgi rok vsekakor obrestuje. 

Kakšna naj bo pisarniška miza?

Za začetek je pomembno, da je pisarniška miza ustrezne višine. S tem namreč preprečimo prisilno držo, ki pušča resne posledice. Pri sami površini mize ni treba pretiravati – razmislite, koliko delovne površine v resnici potrebujete. Preveč prostora nas včasih nezavedno spodbudi k temu, da začnemo na mizi kopičiti razne papirje ipd., namesto da bi jih nemudoma pospravili na ustrezno mesto. Vse bolj priljubljena in razširjena postaja t. i. stoječa miza, katere višino je mogoče med delom prilagajati. S tem prekinemo predolge intervale sedenja, vendar morate sami razmisliti, ali vam ta opcija zares ustreza oziroma kako produktivni bi bili, če bi ob mizi stali namesto sedeli. Kar zadeva materiale, priporočamo takšne, ki so enostavni za čiščenje in ki so odporni na manjše poškodbe (praske ipd.), seveda pa je zaželeno, da vam je všeč tudi sama estetika pohištva, saj boste tako bolj motivirani za delo.

Vrhunska miza in pisarniški stoli – cena pohištva zelo dostopna

V spletni trgovini Stolice vam je na voljo profesionalno izdelano pisarniško pohištvo iz najboljših materialov, ki ga odlikujeta izjemna obstojnost in moderen dizajn. Za povrh pa je to tudi ugodno pohištvo. V živo si ga je mogoče ogledati in ga preizkusiti v našem salonu, ki se nahaja v Sežani. Če se odločite za spletni nakup, pa se lahko obrnete na nas po telefonu ali po elektronski pošti, če potrebujete dodatno pomoč. V najkrajšem možnem času vam bomo posredovali potrebne informacije in vam pomagali z nasveti. Prodaja pisarniškega in drugega pohištva je področje, s katerim se ukvarjamo že več kot četrt stoletja. V tem obdobju smo si nabrali ogromno izkušenj, ki jih z veseljem delimo z našimi strankami. Izbirati je mogoče med najrazličnejšimi modeli, med katerimi boste zagotovo našli kombinacijo lastnosti, ki bo idealna za vaše potrebe – med delom ali prostim časom. Med drugim so na voljo ergonomsko zasnovani vrtljivi pisarniški stoli za otroke in mladostnike.

Kvaliteten pisarniški stol

Dodatno pohištvo: pisarniški predalniki, regali idr.

Pozabili nismo niti na elemente, namenjene lažjemu in preglednejšemu shranjevanju, s čimer so mišljeni predvsem pisarniški regal in predalnike. Na prvi pogled se sicer zdi, da je za ohranjanje reda potrebnega ogromno časa in energije, vendar se vam bo vložek večkratno povrnil. Med delom boste imeli mnogo manj motenj, ki bi preusmerjale vašo pozornost k nebistvenemu. Posledično pa boste lažje osredotočili na tisto, kar je zares pomembno. Pisarniški predalniki in regali so različnih dimenzij – od najmanjših pa do zelo velikih, ki jih zlahka uporablja več oseb. Vse pohištvo, ki ga potrebujete za pisarno, je torej zbrano na enem mestu, hkrati pa je za vse artikle zagotovljena 100-odstotna garancija zadovoljstva. Nakup v spletni trgovini Stolice je tako povsem brez tveganj.

Oglejte si tudi ponudbo pisarniških stolov za otroke