Pošlji povpraševanje

Vrata za vsak okus - moderna plastična vhodna vrata Valmont

Vrata Valmont

Vrata v stanovanje ali hišo izražajo dobrodošlico, so zelo pomemben estetski element, seveda pa tudi varnostni. Moderna vhodna vrata morajo združevati veliko lastnosti, kupci so čedalje bolj informirani in zahtevni. Vsakdo si želi, da zunanja vrata kupi le enkrat v življenju, zato morajo biti točno takšna, kot pričakujemo in tudi zelo vzdržljiva. Ne glede na to, ali gre za poslovno stavno ali za družinski stanovanjski objekt, vam bodo v podjetju Valmont izdelali in zmontirali kakovostna vrata, ki bodo ustrezala vsem vašim pogojem. PVC (plastična) vhodna vrata so izredno varna in trpežna, najrazličnejših dimenzij, pa tudi cenovno ugodna. Ponujajo jih v treh cenovnih razredih, da vsakdo lahko najde prava zase.

Zunanja vrata po vaših željah

Osnovno vodilo kupovanja in s tem izdelave stavbnega pohištva je danes prilagojenost. Vse mora biti izdelano po meri in po željah naročnika. Tudi pri vratih ni nič drugače. Zunanja vrata iz objekta naredijo dom. Zagotavljajo prijeten prvi stik in nudijo vso zaščito, ki jo potrebujete. Valmont vam jih izdela v najrazličnejših barvnih kombinacijah, dimenzijah, zasteklitvi ... Gre za kakovostna plastična vhodna vrata z dolgo življenjsko dobo in modernim videzom. Na voljo imajo tri linije vhodnih vrat: Standard, Modern in Premium. Vse so v koraku s časom, izredno funkcionalna in estetska.

Linija vhodnih vrat Standard

Idealna za vse, ki ne komplicirajo in jim je všeč klasika. Združujejo vse potrebne tehnične in vizualne lastnosti, a v ničemer ne pretiravajo. Odlikuje jih zelo prijazna cena, tako da so primerna za vsakogar. Standard kolekcija vhodnih vrat v stanovanje je še vedno v koraku s časom in zelo vzdržljiva. Prilega se najrazličnejšim arhitekturnim stilom.

Vrata ValmontVrata Valmont

Linija Modern

V tej liniji so moderna vhodna vrata srednjega cenovnega razreda. Opremljena so z varnostno tritočkovno ključavnico in inox obojestransko kljuko. Izbira je zares bogata, modelov je toliko, da zagotovo najdete pravega zase. Z doplačilom so na voljo tudi čitalniki prstnih odtisov za najsodobnejši vhod in pa inox potezala različnih oblik in dolžin. Poskrbijo tako za tiste, ki želijo več dekorativne zasteklitve kot za naročnike, ki želijo le kak manjši detajl na gladki površini. Zunanja vrata vsekakor odražajo osebni okus naročnika, zato je individualni pristop tu zelo pomemben.

Linija Premium

Zunanja vrata najvišjega kakovostnega razreda so na voljo pri liniji Premium. Poleg standardne opreme, ki je takšna kot pri Modern liniji, se ta ponaša še z ALU polnilom. To v celotnem zunanjem obsegu prekrije vratno krilo in poskrbi za dodatno elegantnost vhodnih vrat stanovanja. Naročite lahko tudi delno ali celotno lesno strukturo. Ponudba te vrste bo navdušila tudi najzahtevnejše stranke, zato ne odlašajte in si oglejte različne modele in možnosti za vhodna vrata Valmont.

Kje lahko vidite primere vhodnih vrat?

Na spletni strani podjetja Valmont boste našli veliko primerov PVC vrat in tudi kataloge za vsako od linij. To bo vsekakor olajšalo vašo odločitev in vam dalo prvi občutek, kaj vse je na voljo. Za natančnejše tehnične informacije in naročila jim nato lahko pišete prek kontaktnega obrazca ali pa pokličete na: 041 588 269 (Valter), 040 279 240 (Jernej). Z veseljem vam bodo svetovali.