Krožniki za vsako priložnost

Krožniki so ena izmed najbolj uporabljenih stvari v vsakem stanovanju. Uporabiti jih moramo prav vsakič, ko jemo. Krožniki ustvarjajo tudi vtis na naše goste, ko jim postrežemo kosilo, ali pa le sladke prigrizke na servirnem krožniku. V vsakem primeru krožnike uporabljamo vsak dan, zato je pomembno, da so nam všeč na pogled, obenem pa da so narejeni iz kakovostnih materialov in so dovolj vzdržni, da se ne razbijejo ali razpokajo pri vsakem dotiku.

Pri nas lahko izbirate globoke krožnike, ki jih po navadi uporabimo za postrežbo juh ali enolončnic, plitve krožnike, ki so namenjeni za serviranje glavnih jedi ter servirne krožnike, na katerih običajno postrežemo sladke ali slane prigrizke. Večina krožnikov je iz porcelana, saj je le-ta eden izmed boljših materialov za postrežbo jedi. Seveda pa ne moremo mimo krožnikov z božičnimi motivi, ki jih lahko kupite v naši trgovini. Kljub vsemu je božič edinstven praznik, za katerega se ljudje vedno potrudimo. Okrasimo svoje domove, spečemo kekse, postavimo smrekico, nakupimo darila, praznovanje pa lahko še dodatno polepšamo z nakupom tematskih krožnikov, ki bodo navdušili prav vsakega.

Servirni krožniki - globoki, plitvi


Globoki krožniki

V spletni trgovini lahko izbirate med široko ponudbo globokih krožnikov. Krožniki so različnih premerov – povprečne velikosti od 20 do 25 cm in različnih oblik – od tistih bolj ovalnih, nepravilnih oblik pa vse do klasičnih okroglih krožnikov. Krožniki se razlikujejo tudi po barvah – od klasične bele pa vse do rjave, rožnate, modre – skratka praktično katerekoli barve, ki si jo zaželite. Različni so tudi motivi globokih krožnikov – od modernih vzorcev, motivov rož, rastlin – pa vse do prazničnih božičnih poslikav na krožnikih. Kupite pa lahko tudi jedilni set, v katerem se nahajajo plitvi, solatni in globoki krožniki, kozarci in jedilni pribor.

Globoki krožniki se v večini uporabljajo za postrežbo juh, obar in enolončnic, dostikrat pa na njem postrežemo tudi testenine ali kakšno drugo jed. Globoki krožniki so torej precej uporabni in večnamenski, zato vam tudi pri izboru le-teh priporočamo izbiro porcelan krožnikov, ki so bolj kakovostni. Ohranjajo namreč temperaturo hrane, hkrati pa niso pretežki. Porcelan je tudi precej odporen na poškodbe in udarce, kar je sploh pomembno, če imate doma majhne otroke.

Krožniki servirni - setGloboki in plitvi krožniki


Servirni krožnik

Servirni krožnik je eden izmed najlepših krožnikov v vaši omari, saj je po navadi precej okrašen, ali pa očara s posebno obliko. Po navadi ga uporabimo ob posebnih priložnostih, ko se na mizi znajdejo dobrote. Ni pa nujno, da ga uporabite le ob praznovanjih. Servirni krožnik lahko uporabite tudi vsakodnevno in ustvarite prijetno vzdušje v času kosila ali večerje.

Servirni krožniki so na voljo v različnih dimenzijah, običajno gre za podolgovate krožnike, na katere lahko naložimo razne slaščice ali prigrizke, po želji pa lahko nanj seveda servirate tudi glavno jed. V naši trgovini pa vam poleg klasičnih servirnih krožnikov ponujamo tudi krožnike inovativnih oblik, kot je na primer oblika zvezde ali ribe. Tako kot globoki krožniki so tudi servirni krožniki na voljo v različnih barvah oziroma z različnimi motivi, vi pa lahko izberete takšnega, ki bo s svojim designom najbolj ustrezal vašemu stanovanju.

Krožniki za posebne priložnosti


Plitvi krožniki in krožniki za posebne priložnosti

Tudi plitvi krožniki so vam na voljo v različnih dimenzijah in barvah, lahko pa jih kombinirate skupaj z globokimi krožniki. Če torej izberete rjav globok krožnik, lahko poiščete tudi plitvi krožnik z enakim motivom in barvo, na ta način boste imeli v svojem stanovanju usklajeno posodo. Izbirate lahko med majhnimi in velikimi plitvimi krožniki. Kot omenjeno pa lahko pri nas nakupite tudi posodo za božične praznike. Kupite lahko vse od globokih, servirnih in plitvih krožnikov, skodelic, skled in ostalih posod z božičnimi motivi, ki bodo pričarali praznično vzdušje. Krožniki so v večini izdelani iz porcelana, saj je le-ta najbolj primeren material za posodo. Porcelan krožniki so namreč bolj vzdržni in odporni na udarce. Pri nas lahko kupite tudi druge izdelke, ki so v večini izdelani iz porcelana.

Krožniki za pecivo, podstavki za skodelice, desertni porcelan krožniki – so izdelani v klasičnih barvah, lahko pa jih izbirate tudi z božičnimi motivi. Posebno v ponudbi pa je tudi Villeroy & Boch Toy's Delight set krožnikov. Gre za popoln set za dve osebi, ki je lahko tudi popolno darilo. V veliki krogli se skriva 7-delni komplet, ki vsebuje božični skledi, plitve krožnike, univerzalne krožnike in servirni krožnik. Pri nas lahko izbirate tudi med različnimi servirnimi stojali za slaščice, ki so še posebej primerna za čas božiča.

V sklopu božične ponudbe je aktualen tudi set za zajtrk, v katerem boste našli krožnika, skledi in skodelici – celoten set je izdelan iz premium porcelana, ki navdihuje z izjemno kvaliteto. V spletni trgovini si poleg vsega naštetega lahko ogledate še sladkornico, kuhinjske krpe, čajnike, vrčke za smetano, krožnike za pecivo, bombažne podloge za mizo z božičnimi vzorci in še mnoge druge izdelke, ki bodo ustvarili pravljično vzdušje v vašem domu.