Ugodne letalske karte – najbolj poceni so avionske karte, ki jih rezerviramo zgodaj

 

Za nakup ugodne letalske karte se moramo odločiti čim prej, lahko tudi več mesecev pred odhodom. Svetujemo vam, da pregledate čim več ponudb ter primerjate med seboj cenike in akcije letalskih kart. Letalske vozovnice, rezervirane več mesecev vnaprej, so namreč ugodnejše od tistih, ki bi jih kupili tik pred zdajci. Tako boste prišli do ugodne letalske karte, prihranili veliko nervoze in se mirno pripravili na potovanje. Pri iskanju čim bolj poceni avionske karte pa se je treba zavedati, da so cene letalskih vozovnic različne glede na letni čas oz. so višje v času visoke sezone določene destinacije.
Najboljši čas za pridobitev poceni avionske karte je tedaj, ko se te sprostijo oz. ko se objavi datum leta. To velja zlasti za cene letalskih vozovnic, ki jih ponujajo nizkocenovni prevozniki. Cena se nato do datuma odhoda praviloma samo še zvišuje. Seveda je povsem mogoče, da do ugodne letalske karte pridemo tudi tik pred odhodom oz. last minute, vendar se je v praksi izkazalo, da je najboljša rešitev dovolj zgodnja rezervacija letalskih kart.
Pogosto pa so vendarle najbolj ugodne ravno last minute letalske karte, še zlasti če jih kupimo na letališču tik pred odhodom. Ugodne last minute letalske karte veljajo za čarterske ponudnike letov, ki za razliko od nizkocenovnih letalskih ponudnikov običajno znižajo cene, potem ko razprodajo večino sedežev na letalu. Tako lahko z nakupom last minute letalskih kart tudi izjemno veliko prihranite. Če ste dovolj prilagodljivi za rezervacije v zadnjem trenutku, potem so last minute letalske karte čarterskih prevoznikov kot nalašč za vas.

 

Ugodne letalske karte

 

Zakaj so avionske vozovnice nizkocenovnih letalskih prevoznikov lahko tako poceni

 

Nizkocenovni letalski prevozniki ponujajo ugodne letalske karte iz različnih razlogov. Njihova letala običajno pristajajo na manjših letališčih, ki imajo nižje stroške pristajanja in parkiranja letal. Letalske vozovnice prodajajo brez posredovanja tretjih oseb, s čimer se zmanjšajo stroški provizij. Običajno imajo nizkocenovni letalski prevozniki manj osebja na svojih letih, s čimer zmanjšajo stroške dela. Prav tako navadno ne strežejo tople hrane, ampak le hladne prigrizke, s čimer zmanjšajo stroške shranjevanja hrane in čiščenja. Letalo ni ločeno na ekonomski in poslovni razred, pač pa vsi potniki potujejo v istem. Glavni razlog, zakaj so letala takšnih letalskih družb še vedno polna, pa so ravno poceni avionske karte.

S turistično agencijo Aviatic d.o.o. boste do ugodne letalske karte prišli hitro in enostavno.
Vabljeni!

 

Aviatic d.o.o. | Ugodna cena last minute letalskih kart – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Aviatic d.o.o.
Naslov
Šmartinska 130
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
tel:
+386 1 5208 170
fax:
+386 1 5208 177
Seznam fraz
ugodne letalske karte, last minute letalske karte, poceni avionske karte
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA