Josam - oprema za delavnice

Josam je le eden od svetovno priznanih proizvajalcev, katerih izdelke smo vključili v svojo redno ponudbo. Ob tem vam v podjetju Ašer d. o. o. ponujamo še vrsto drugih vrhunskih proizvajalcev kleparske opreme, induktivnih grelcev in drugih izdelkov za industrijo, med drugim: vrhunsko rezalno orodje Sandvik, stroje za masovno produkcijo podjetja Elha, kvalitetno vrtalno, navojno in rezkalno orodje HepycRF, pralne stroje MTM za pranje v visoko produkcijskih procesih, industrijske pralne stroje Bupi, stružne stroje Mupen za visoko produkcijo, pnevmatsko orodje Paoli, ročno orodje Bahco, Stahlwille in VBW, industrijska dvigala in podpornike Hywema, vpenjalna orodja Kemmler, rezalno orodje Link, nudimo pa tudi druge Josam izdelke, avtokleparsko opremo ter orodje za industrijo, ki vas bodo prepričali s svojo kakovostjo in funkcionalnostjo.

NUDIMO TUDI OPREMO ZA OPTIKO VOZIL JOSAM >>>

Prednost indukcijskih grelcev Josam

Indukcijski grelci Josam so kvalitetni izdelki švedskega proizvajalca, s katerimi bo gretje v delavnici prijetnejše, varnejše pa tudi enostavnejše. Obstaja več dobrih razlogov, zakaj izbrati indukcijske grelce Josam, med katerimi so:
- visoka učinkovitost in varnost: indukcijski grelci Josam za gretje ne uporabljajo odprtega ognja, saj se toplota prenese direktno na obdelovanec oziroma točko gretja. Grelce Josam uporabljamo enako kot plamensko gretje, pri čemer je tveganje bistveno manjše, zaradi večstopenjske regulacije pa je mogoče obdelovani del tudi primerno zaščititi, da ga ne pregrejemo in deformiramo,
- nadzor: moč gretja pri grelcih Josam nadzorujemo s krmilno ploščo s 5-stopenjskim preklopnikom, kar omogoča izjemno optimalno uporabo,
- kakovosten hladilni sistem: grelce Josam odlikuje odličen hladilni sistem, ki omogoči njegovo kontinuirano uporabo,
- enostavnost: izdelki so enostavni za uporabo, tako da se delu z njimi hitro privadimo.

Josam kleparska oprema

Uporaba induktivnega grelca Josam

Induktivni grelec Josam ne odlikuje le že omenjena visoka kakovost, temveč tudi široke možnosti uporabe, s čimer postaja skoraj nepogrešljiv del vsake delavniške opreme. Induktivni grelec Josam lahko uporabljamo za:
- demontažo in montažo zarjavelih sornikov, matic na obesah, vijakov, cevi, ležajev,
- za popravilo cevi izpušnih sistemov,
- grelci Josam so uporabni za gretje podvozja pri optičnem nastavljanju vozil,
- odlično se obnesejo kot kakovostna kleparska oprema pri karoserijskih popravilih jeklene in aluminijaste pločevine, pri popravilu šasij in kabin tovornih vozil,
- z grelci Josam pa bomo učinkovito delovali tudi v bližini kablov, plastike in drugih občutljivejših delov.

Josam indukcijski grelci

Kakovostna kleparska oprema

Kvalitetna kleparska oprema Josam olajša delo v delavnici, ob tem pa omogoča tudi vrhunske rezultate, da bodo zadovoljne tudi vaše stranke.

V podjetju Ašer d. o. o. nudimo sledečo kleparsko opremo:
- sisteme za popravilo vseh osebnih vozil,
- sisteme za popravilo vseh tovornih vozil.
Nudimo kleparsko opremo Car-O-Liner, ki vas bodo prepričali s svojo kakovostjo. Izbirate lahko med kvalitetnimi sistemi za ravnanje vseh vrst avtomobilske pločevine, tovornih kabin in podvozja, merilnimi sistemi, napravami za varjenje avtomobilske pločevine, induktivnimi grelci, varilnimi aparati in drugo kleparsko opremo.

OGLEJTE SI TUDI PONUDBO VULKANIZERSKE OPREME >>>

Ašer d. o. o. - v službi kakovosti!

V podjetju Ašer d. o. o. se že več let trudimo, da bi svoje stranke dolgoročno zadovoljili z veliko izbiro in raznovrstnimi izdelki, ki bodo izkazovali široko uporabnost ter kvaliteto. Ne glede na to, ali se zanimate za Josam indukcijske grelce, različno kleparsko opremo, avtoservisno opremo (dvigala, naprave za menjavo olj v avtomatskih menjalnikih in zavornih sistemih, stroje za odsesovanje izpušnih plinov, orodje za obdelovanje motornih delov, pnevmatsko orodje, vulkanizersko orodje, naprave za polnjenje klim itd.), industrijska dvigala in podpornike, odsesavalne sisteme, industrijsko orodje, rezalno, vpenjalno ali drugo orodje, ste lahko prepričani, da boste dobili le kvalitetne izdelke, ki so tudi nezahtevni za uporabo.
Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran, v primeru kakršnihkoli vprašanj pa se lahko obrnete na strokovnjake v podjetju. Sledite lahko tudi akcijskim ponudbam in aktualnim novostim, o katerih vas redno obveščamo na svoji spletni strani.