Blitz znamka zagotavlja kakovost in dolgo življensko dobo

Podjetje Ašer d.o.o., ki deluje v Trzinu se ukvarja s prodajo avtoservisne opreme in orodja za avtomehanično delavnico priznanih znamk kot so Blitz, Bahco, John Bean ter izbiro opreme, orodja in strojev za industrijo. Smo korak pred konkurenco in nudimo pestro izbiro izdelkov, med katerimi so izredno priljubljena avtodvigala, ki so skoraj nujna stvar v vsaki avtomehanični delavnici. za lažje, nemoteno, in predvsem varno delo vas in vaših zaposlenih. Izbirate lahko med različnimi priznanimi znamkami avtodvigal, med katerimi izstopa vodilni nemški proizvajalec Blitz, ki zagotavlja odlično kakovost. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato ne zagotavljamo le kvalitetnih izdelkov ampak tudi hitro in prijazno storitev ter izobražene strokovnjake, ki vam bodo v pomoč ob morebitnih vprašanjih in nejasnostih. Vse izdelke, vključno z avtodvigali Blitz lahko najdete na naši spletni strani.

OGLEJTE SI TUDI HYWEMA DVIGALA >>>

Blitz dvigala - ko delo postane enostavno

Vsaka avtomehanična delavnica za svoje delovanje potrebujete kvalitetno dvigalo za avtomobile, ki bo vaše delo olajšalo in ga naredilo hitrejšega. Med ponudbo dvigal v naši trgovini izstopajo dvigala Blitz. Blitz je vodilni nemški proizvajalec dvigal, ki proizvaja hidravlična dvigala z dodatno opremo za najtežja tovorna vozila, viseča in prevozna kanalska dvigala, podporne sisteme in mostove ter dvižne mize. Naše podjetje se od podobnih razlikuje tako po naboru avtodvigal kot tudi po kakovosti. Sodelujemo le z najboljšimi proizvajalci, kot je Blitz, katerih kakovost je dokazana z njihovo bogato tradicijo. Vsi izdelki Blitz so natančne in kvalitetne izdelave, ki zagotavljata daljšo življenjsko dobo in kar je pomembno, varnost vseh, ki upravljajo z avtodvigali Blitz. Prepričani smo, da boste z dvigali Blitz izjemno zadovoljni in se boste pridružili našim strankam, ki se z veseljem vračajo k nam. V kolikor imate glede Blitz avtodvigal kakršnokoli vprašanje nas lahko kontaktirate.

Kanalska dvigala BlitzBlitz oprema


Avtodvigala - pestra izbira v podjetju Ašer

Poleg dvigal Blitz, ki smo jih predstavili že v zgornjem odstavku vam v našem podjetju nudimo tudi ostala avtodvigala priznanih blagovnih znamk kot so Hywena, Finkbeiner, Werther in AC Hydraulic. Hywena avtodvigala so kakovostna in uporabna avtodvigala za avtobuse, tovorna vozila, komunalna, vojaška, letalska in gasilska vozila, ki imajo dolgo življenjsko dobo in so poleg znamke Blitz najbolj prodajana, sledi jima Finkbeiner, ki imajo avtodvigala z gibljivostjo, prilagodljivostjo in neoviranim dostopom, kar zagotavlja boljše in kvalitetnejše delo. V ponudbi se lahko odločite tudi za stebrna in kanalska dvigala priznanega italijanskega izdelovalca Werther, ki poleg ugodne cene zagotavlja hitro spuščanje in dviganje ter ponudbo večstebrnih avtodvigal. Ac Hydraulic imajo na voljo ročna avtodvigala za osebna in tovorna vozila, vozilo lahko dvignemo skoraj za en meter, in so izredno uporabna takrat, ko ima del vozila višjo oddaljenost podvozja od tal - traktorji in različna gradbena vozila. Ne glede na to, ali se boste odloči za Blitz, Finkbeiner ali katero drugo znamko avtodvigal, smo prepričani, da boste navdušeni.

Blitz dvigala - svetovanje o izbiri optimalnega dvigala za vas

Naše poslanstvo je zagotoviti kvalitetno in ugodno avtomehanično orodje in stroje, s katerimi bomo še naprej pridobivali zaupanje strank in se bodo z veseljem vračale k nam. Blitz avtodvigala zagotavljajo izjemno kakovost, obenem pa ugodno ceno vseh avtodvigal od kanalskih do hidravličnih dvigal ter dvižnih miz. Ne glede na to, za kateri Blitz produkt se boste odločili, smo prepričani, da boste z njim izjemno zadovoljni. Nudimo tudi industrijsko opremo, stroje in orodje. V kolikor ste v dilemi, se lahko oglasite v našem prodajno razstavnem salonu v Trzinu, kjer vam bo naša ekipa strokovnjakov z veseljem svetovala o izbiri ali pa nas kontaktirajte po telefonu ali emailu. Mi smo pravi naslov za Blitz avtodvigala in ostale izdelke za avtomehanične delavnice.