Odsesovalni sistemi in naprave za plin, dim in prah

Heinz FISCHER GmbH je vodilni proizvajalec odsesovalnih sistemov za odsesovanje izpušnih plinov, dima in prahu. Nudi rešitve za vse delavnice v več izvedbah, in sicer stenske, stropne z navijalci, kanalske z vozički, talne, sisteme z gibljivimi rokami ter mobilne sisteme. Z vlaganjem v razvoj te dejavnosti so postali eden najkvalitetnejših proizvajalcev odsesovalnih sistemov, tako tipskih kot tudi individualnih odsesovalnih naprav, prilagojenih željam in zahtevam kupcev. Filtermist je št. 1 pri izbiri enot za odsesovanje oljne megle. 40 let izkušenj pri razvoju enot za odsesovanje oljnih par zagotavlja učinkovitost in uporabnost omenjenih enot, z majhnimi stroški vzdrževanja.

Nudimo tudi opremo za obdelavo zavornih sistemov

Odsesovalni sistemi Filtermist

Cena odsesovalne naprave

Odsesovalna naprava za čistejši zrak

Prednosti uporabe odsesovalnih sistemov so številne: zmanjšujejo nevarnost za zdravje, zmanjšujejo nevarnost nesreč in zmanjšujejo nevarnost požarov. Naprave Filtermist poskrbijo tudi za manjše stroške dela. Namesto, da hladilna tekočina izhlapi v okolje, se le ta s pomočjo odsesovalnega sistema očisti in vrne v stroj. Odsesovalne naprave vrnejo očiščen zrak v prostor, tako da naravna ventilacija (odprta okna in vrata) ni potrebna. Z odsesavanjem oljnih par v zraku je potrebno manj čiščenja in posledično odsesovalni sistemi omogočajo daljše servisne intervale. Z vsako odsesovalno napravo si zagotovite tudi večjo produktivnost. Čista in svetla delovna mesta izboljšajo delovne pogoje - s tem se poveča storilnost zaposlenih. 

Odsesovalna naprava za večjo varnost

Oljna megla povzroča okvare na električni napeljavi stroja, kar boste rešili z odsesovalnimi sistemi. Uporabite odsesovalno napravo, ki s filtrirano hladilno tekočino in čistejšim zrakom doseže večje hitrosti in pomike. Oljna megla povzroča okvare na električni napeljavi stroja, čemur se boste s pravimi odsesovalnimi sistemi izognili.

PREVERITE PONUDBO ORODIJ ZA AVTOMEHANIKE