Cestni transport - prevozi po Sloveniji ter mednarodni prevozi

Cestni transport

Cestni transport oziroma prevozi po Sloveniji in Evropi so kljub napredku na področju transporta (npr. letala) še vedno tako cenovno kot logistično najbolj ugoden način prevoza tovora. Asatrans je podjetje za logistiko in cestni transport (Slovenija in mednarodni prevozi). Specializirani smo za prevoze manjših kosov, za katere ne potrebujete tovornjaka vlačilca ali priklopnika. Kadar potrebujete prevoz tovora, ki ni težji od 1500 kg in je ustrezne velikosti, da cestni transport lahko opravimo s kombijem (do 17 m3), nas pokličite. V naši ponudbi so tudi prevozi in selitve.


Cestni transport - Slovenija in mednarodni prevozi

V podjetju Asatrans imamo lastne skladiščne prostore, zato so pri nas mogoči zbirni prevozi po Sloveniji. To pomeni, da cestni transport ne poteka le za eno pošiljko hkrati, temveč zbiramo delne pošiljke po vsej Sloveniji in jih v našem skladišču glede na destinacijo naložimo na tovorna vozila in razvozimo. Poleg tega nudimo tudi cestni transport po vsej Evropi. Lahko se odločite za zbirni prevoz, kar pomeni, da bo dostava opravljena v treh do petih dneh, lahko pa izberete hitri kombi prevoz, ki bo opravljen najkasneje v enem dnevu. V tem primeru mednarodni prevozi potekajo tako, da pošiljko natovorimo pri pošiljatelju in jo v najkrajšem možnem času dostavimo naslovniku.


V naši ponudbi so tudi prevozi in selitve

V podjetju Asatrans se nismo omejili samo na prevoze pošiljk, ampak naš cestni transport vključuje tudi pomoč pri selitvi - na voljo so tako prevozi in selitve po Sloveniji kot mednarodni prevozi. Naš cestni transport zajema popolno ponudbo, ki jo omogočajo izkušeni sodelavci in sodobna vozila. Vaši pošiljki boste lahko sledili od začetka do konca, saj so vsa vozila opremljena s sistemom sledenja, omogočamo pa tudi ogrevanje tovornega prostora, tako da bo pošiljka ves čas na ustrezni temperaturi. S svojim znanjem in izkušnjami bomo v podjetju Asatrans poskrbeli, da bo cestni transport vaše pošiljke hiter in zanesljiv.


Asatrans | Transport in logistika, mednarodni prevozi, transport Slovenija, prevozi po Sloveniji, prevozi in selitve.