Mednarodni prevoz blaga in dostava paketov

Mednarodni prevoz

Podjetje Asatrans izvaja transport blaga na področju Slovenije, zagotavlja pa tudi mednarodni prevoz blaga po vsej Evropi. V okviru naših dejavnosti (transportno-logistično podjetje) so strankam na voljo prevozi blaga in logistične storitve, ki so za mednarodni prevoz nujne. Naše izkušnje kažejo, da je ponudnikov storitev za mednarodni prevoz kar precej. Večina ponuja le prevoze s tovornjaki, za dostave manjših paketov v tujino ali nazaj pa nimajo ponudbe - zato je naš kombi prevoz idealna rešitev. Naša največja prednost je kakovostna storitev, ki je posledica znanja, izkušenj in sodelovanja z zanesljivimi partnerji. Dostava manjših paketov in mednarodni promet sta poleg logistike naši osnovni dejavnosti. Ker smo manjše podjetje, lahko zagotovimo tudi resnično oseben stik z vsako stranko, kar pomeni, da pri nas nikoli ne boste samo 'številka'.


Mednarodni promet

Mednarodni cestni transport je poseben del transporta blaga, saj zanj veljajo specifična pravila, potrebni pa so tudi določeni dokumenti, brez katerih kljub načeloma prostemu prehodu prek državnih mej v Evropski uniji ne gre. A brez skrbi – za vse to bomo poskrbeli v podjetju Asatrans. Vse, kar morate narediti vi, je, da pokličete naše podjetje, poveste, za kakšno pošiljko bi radi naročili mednarodni ali lokalni prevoz in kam naj pošiljko dostavimo. Prevozi blaga in vsa logistika so naša skrb, vi pa boste lahko svojo pošiljko nenehno spremljali. Na voljo smo vam tudi za prevoze in selitve – tako v Sloveniji kot v tujini.


Zanesljiv mednarodni prevoz in dostava paketov po celotni Evropi

V večletnem delovanju na področju dostave paketov in prevoza blaga smo si nabrali dovolj izkušenj, da je naše podjetje zanesljiv in kakovosten izvajalec storitev. Hkrati smo vzpostavili sodelovanje z zanesljivimi partnerji, ki naš mednarodni prevoz še dodatno oplemenitijo s svojim znanjem in izkušnjami. Mednarodni promet oziroma transport blaga po vsej Evropi izvajamo z lastnimi kombiji, ki omogočajo prevoz blaga do velikosti 17 m3 oziroma teže do 1500 kg. Če potrebujete dostavo v enem dnevu, se odločite za hitri mednarodni prevoz, če čas ni bistvenega pomena, pa bomo v okviru zbirnega prevoza pošiljko dostavili najkasneje v 5 dneh.


Asatrans | Dostava paketov, transport in logistika, transport blaga – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Asatrans d.o.o.
Naslov
Savska cesta 22
4000 Kranj
Spletna stran
E-pošta
04 235 46 20
Seznam fraz
mednarodni prevoz, mednarodni promet, prevozi blaga, dostava paketov, transport blaga
ZEMLJEVID