Pošlji povpraševanje

Zobni implantat ali zobni vsadki in cena | Zobni implantati polepšajo vaš nasmeh

Zobni vsadki so dolgotrajna naložba za vašo ustno votlino. Zobni implantat nadomesti manjkajoči zob v vseh pogledih. Zobni implantanti omogočajo normalno žvečenje, poleg tega pa je zobni vsadek fiksiran v čeljust, zato je nemoteč in neopazen. Zobni vsadki - cena je ugodna. Dentalni turizem ZobozdravnikCeneje™ in zasebna ordinacija EDCO vam nudita več vrst popustov na zobni implantat ali zobni vsadek. Oglejte si tudi cene stomatoloških storitev na naši spletni strani www.zobozdravnikceneje.com.


Nudimo vam tudi do deset let garancije na zobni implantat. Obiščite našo spletno stran ZobozdravnikCeneje™ in se seznanite z našo ponudbo.


Kaj so zobni implantanti oziroma zobni vsadki?

ZobozdravnikCeneje™

Zobni implantati so optimalni nadomestek manjkajočih zob. Zobni implantanti so fiksirani v čeljustno kost, zato so zobni implantati enakovredni naravnim zobem. Zobni implantat ne zahteva brušenja sosednjih zob, med katere bo zobni vsadek fiksiran. Zato govorimo, da so zobni implantanti tudi etična rešitev za nadomestek manjkajočih zob. Naše estetsko zobozdravstvo bo poskrbelo, da bo zobni implantat ali zobni vsadek popolna simulacija naravnega zoba in bo tako rekoč neopazen. Zasebno zobozdravstvo EDCO vam poleg vsadkov nudi tudi metalno-keramične prevleke in cirkon-keramične prevleke, na voljo pa je tudi celotna zobna protetika.


Kako fiksiramo zobni implantat ali zobni vsadek v čeljustno kost?

Zobni implantat ali zobni vsadek v čeljust fiksiramo operativno. Ko so zobni vsadki fiksirani, sledi 4 do 6 mesečno okrevanje. Zobni vsadek se fiksira pod lokalno anestezijo, zato je operacija povsem neboleča. Da so zobni vsadki ali zobni implantati uspešno vsajeni, je potrebo obiskati izbranega implantologa 4- do 5-krat. Zobni implantati - cena in več o ponudbi na naši spletni strani www.zobozdravnikceneje.com.


Zobni implantati ali zobni vsadki - cena in garancija na zobni vsadek

Zobni implantati - cena je ugodna. Naše zasebno zobozdravstvo vam nudi posebne popuste na zobni vsadek. Nudimo vam tudi do deset let garancije na zobni implantat. Naši zobozdravniki garantirajo, da so zobni vsadki narejeni iz vrhunsko kakovostnih in cenovno ugodnih materialov. Zobni vsadki - cena med ponudniki se giblje tudi v nekaj 1000 euri razlike. Na trgu v tujini so cenovno še bolj ugodni zobni implantati. Cena za zobni implantant je na videz nižja. Nižja cena, ki jo odštejete za zobni implantat, pa je tudi večje tveganje, da gre kaj narobe. Zobje - zobni vsadki , niso samo estetski okras, ampak so del vašega organizma, ki jih je potrebno tudi zdraviti. Zobni vsadki - cena naj vas ne zavede. Izberite kakovostni zobni vsadek!


ZobozdravnikCeneje™ | Zobni implantati oz. zobni vsadki in cene - povezave do naše spletne strani: