Menjava gum, da bo varnost na prvem mestu | Vulkanizerstvo Furlan

dobre zimske gumeMenjava gum je eno najpomembnejših opravil pri skrbi za avtomobil. Gume namreč nosijo težo celotnega vozila in so tudi njegov edini stik s podlago. Odličen oprijem, ki preprečuje zdrse, je še posebej pomemben v zimskem času, ko se na cestah pojavita poledica in sneg na cestišču. Opravite menjavo gum prej preden določa zakon. Zakon natančno določa datum menjave gum, s katerim se prične obdobje, ko mora biti na vozilih nameščena ustrezna zimska oprema. Obdobje se prične s 15. novembrom in traja do 15. marca, v primeru zimskih vremenskih razmer pa tudi pred oz. za tem datumom. Verjetno ni potrebno posebej omeniti, da menjavo gum opravljamo predvsem zaradi lastne varnosti in varnosti drugih udeležencev v prometu in ne zaradi zakona samega. Le kvalitetne zimske gume z dovolj globokim profilom (vsaj 3 mm) bodo nudile stabilnost in vodljivost vozila na cestišču. Ker so gume tako pomembne pri zagotavljanju varnosti, se vam investicija v kvalitetne zimske gume in vrhunsko opravljeno menjavo gum zagotovo izplača. V kolikor boste ugotovili, da so vaše stare gume že precej obrabljene, lahko nakup novih opravite pri nas. Tudi iz Ljubljane ste na našem servisu zelo hitro!

Celovite vulkanizerske storitve za vso Dolenjsko

Poleg nakupa gum lahko pri nas opravite še druge storitve s področja vulkanizerstva. Nudimo vam izredno kvalitetno menjavo gum, ki vključuje strokovni pregled, montažo in centriranje gum. Vse storitve opravljamo s pomočjo sodobnih tehnoloških naprav, ki zagotavljajo natančnost opravljenih storitev. Gume, ki jih bomo odstranili z vaših vozil, lahko odpeljete domov ali pa pustite v našem hotelu za gume, kjer vas bodo v odličnem stanju počakale do naslednjega leta. Pri nas so vaše gume na varnem pred intenzivno svetlobo, vlago in možnimi poškodbami. Prav tako ne bodo zasedale dragocenega prostora pri vas doma.

menjava gum in platišč


Odločitev za vulkanizerske storitve (menjava gum, centriranje gum, shranjevanje,...) pri Vulkanizertsvu Furlan iz Dobove je prava odločitev, saj bodo storitve opravljene zanesljivo, ugodno in zelo hitro!

NASVETI ZA ZAMENJAVO ZIMSKIH GUM