Kosilnica za travo, ki je učinkovita, udobna in varčna

Kosilnica za travo je velikokrat tisti kos opreme v domači kleti ali garaži, ki zavzema največ prostora, uporablja pa se redko. Ni več treba, da je tako. Kosilnice za travo inovativne švedske znamke Greenworks se namreč odlikujejo po izjemni prijaznosti do uporabnikov. So energetsko učinkovite in delujejo na napredne načine. To se doseže s pomočjo baterij oziroma akumulatorjev, ki pogajanjo motorje, na voljo v jakostih od 24 do 80 voltov. Tako so vse kosilnice za travo prilagojene vašim potrebam in zmožnostim. Imamo inovativne modele baterijskih samohodnih kosilnic ali kosilnic z nitko, vsi naši izdelki pa so varčni in izjemno zanesljivi.

Kosilnica s košem vam olajša delo in prihrani čas

V današnjem modernem hitrem ritmu življenja vedno iščemo boljše rešitve. Temu sledimo tudi s kosilnicami za travo znamke Greenworks. Kosilnica s košem je eden bolje prodajanih modelov in izjemno cenjena, saj združuje uporabnost in praktičnost z estetiko in energetsko učinkovitostjo. V ponudbi imamo različne vrste in modele, ki so tudi različno zmogljivi. Njihova pomembna prednost je, da lahko regulirate hitrost ter da so mnoge samohodne. Imajo priložene ali dobavljive baterije in polnilnike. Rezilo je kovinsko in izjemno kakovostno, od vrste motorja pa je odvisno, kakšen domet bodo imele. V vsakem primeru so tihe in enostavne za uporabo. Najbolj pa se boste razveselili dejstva, da omogočajo različne načine košnje v enem aparatu. Odvisno od modela jih lahko uporabljate za mulčenje, za stranski izmet ali za zbiranje. Izjemno učinkovite in cenovno ugodne kosilnice s košem najdete na naši spletni strani, kjer je na voljo tudi vsa ostala ponudba.

Baterijska vrtna kosilnica

Baterijska samohodna kosilnica

V ponudbi najdete tako baterijske vrtne kosilnice kot kosilnice na nitko

Izbira aparata, ki ga boste najbolj pogosto in s pridom uporabljali, ni naključna. Preučiti morate svoje potrebe in obseg vašega želenega terena za košnjo. Naše kosilnice s košem in vse ostale kosilnice so primerne za domačo in profesionalno uporabo, saj vselej zagotavljajo natančnost in največjo možno produktivnost. Vložek se vam povrne v najkrajšem možnem času, saj so baterijske samohodne kosilnice eden najhitreje rastočih trendov v tej industriji. V naši ponudbi najdete tudi druge aparate ter kosilnice na nitko, ki zagotavljajo hiter dostop težko dosegljivih mest ter krošenj, obenem pa so lahko prenosljive in enostavne za prevoz. Če imate večje potrebe in več terena, ki ga morate upravljati, vam priporočamo baterijsko samohodno kosilnico, ki je na voljo v različnih jakostih. Naši strokovnjaki vam bodo prisluhnili, preučili vaše potrebe ter vam znali osebno svetovati glede na vaše zmožnosti in želje.

Najbolj inovativno švedsko podjetje v tej panogi razvija napredne baterije za kosilnice

Greenworks je zgodba o uspehu. Ta dokaj mlada švedska znamka ima zastopnike po vsem svetu, zato se strogo drži standardov in načel kakovosti. To zagotavlja z notranjim spremljanjem in usposabljanji. Slovensko podjetje Trior je zastopnik za Greenworks v Sloveniji in se vsem načinom dela popolnoma pridružuje. V naši ponudbi najdete vse kosilnice za travo ter druge aparate Greenworks, ki jih ceni vse več kupcev tudi v Sloveniji. Prisegamo na nenehen razvoj in izboljšave, zato smo s strankami v stalnem stiku. Vaše želje so za nas ključne, radi pa slišimo tudi, kako so se obnesli naši modeli. Verjamemo, da lahko skupaj pripomoremo k spoštovanju okolja in narave, kar bo imelo dolgoročne pozitivne posledice za ljudi, saj bomo le s trajnostno naravnanostjo, kot jo pooseblja Greenworks, lahko uspešno stopili na pot napredne in zadovoljne družbe prihodnosti. Oglejte si kosilnice za travo in ostalo ponudbo na naši spletni strani ter se nam oglasite po telefonu, osebno ali prek spleta!

PRODAJA BATERIJSKEGA ORODJA GREENWORKS