Akumulatorske kosilnice najvišje kakovosti različnih zmogljivosti

Akumulatorske kosilnice so kosilnice, ki jih napaja baterija. V naši ponudbi najdete različne modele in zmogljivosti akumulatorskih kosilnic, ki poleg košnje lahko dodatno omogočajo tudi mulčenje, zbiranje in stranski izmet. Vaš vrt bo z njimi vedno urejen, pri čemer boste za urejanje in vrtno delo porabili manj časa kot z drugimi modeli. Akumulatorske kosilnice namreč odlikuje izjemna učinkovitost, hitrost in varčnost. Poleg tega so tudi estetsko in karseda ergonomsko oblikovane, tako da bo njihovo upravljanje čim manj fizično naporno. Zaradi tega so primerne za domačo in poslovno uporabo, saj ne zahtevajo predhodnega znanja ali izkušenj. Najbolje bo, če se boste pred nakupom posvetovali z enim od naših strokovnjakov, saj bo od vaših potreb odvisna zmogljivost motorja in baterije ter velikost akumulatorske kosilnice.

Izbirate lahko med pestro ponudbo akumulatorskih vrtnih kosilnic

Med modeli akumulatorskih vrtnih kosilnic iz naše ponudbe najdete:

  • samohodno 40V kosilnico z brezkrtačnim motorjem z 2x2Ah baterijo in polnilcem,
  • 40V kosilnico z brezkrtačnim motorjem s 4Ah baterijo in polnilcem,
  • 40V kosilnico z brezkrtačnim motorjem, oz. enako kosilnico s 4Ah baterijo in polnilcem,
  • 80V samohodno kosilnico z brezkrtačnim motorjem s 4Ah baterijo in polnilnikom,
  • 80V kosilnico z brzkrtačnim motorjem, ki je lahko samohodna ali ne.


Akumulatorske vrtne kosilnice

Akumulatorske kosilnice za travo

Akumulatorske kosilnice Greenworks: natančna izdelava in energetska učinkovitost

Akumulatorske vrtne kosilnice so v svetu zaslovele zaradi inovativnosti podjetja Greenworks, katerega zastopnik v Sloveniji je podjetje Trior. Uporabljajo namreč obnovljive vire energije in ne fosilnih goriv ter električnih kablov. Znamka je celostno trajnostno zastavljena in se osredotoča na razvijanje in izdelovanje akumulatorskih kosilnic in drugih vrtnih orodij. Vse stopnje procesa izdelave se izvajajo v podjetju, brez zunanjih podizvajalcev. To omogoča strog in natančen nadzor nad kvaliteto izdelave in samimi produkti, ki so resnično namenjeni ozaveščenim in okoljsko zavednim potrošnikom. Cilj tega proizvajalca je, da po nakupu naše akumulatorske kosilnice v njeni uporabi in prednostih resnično dolgotrajno uživate. Vez človeka in narave namreč spoštujemo kot prvobitno, zato se trudimo, da bi naši izdelki to odražali.

V ponudbi akumulatorskih kosilnic za travo so tudi akumulatorske kosilnice na nitko

Akumulatorske vrtne kosilnice, opremljene z nitko, so prilagodljive in lažje prenosljive. Prednje ročaje lahko po navadi nastavimo na želeno dolžino, prav tako lahko izbiramo želeno hitrost. Pri delu smo lahko bolj uravnoteženi in lahkotni, saj so akumulatorskim kosilnicam za travo priloženi pas za nošenje in kovinsko rezilo. Enostavno jih je prevažati ali shranjevati, saj je priložena dvodelna aluminijasta gred. Med ponudbo najdete različne modele akumulatorskih kosilnic na nitko, moči od 40V do 80V. 

Sestavne dele Greenworks uporabljajo tudi za druge svetovne blagovne znamke. Vse to je pripomoglo k uveljavitvi imena, ki je postalo sinonim za kakovost in ima ambicije, postati eno od največjih podjetij v tej panogi do leta 2020. Sedež družbe za raziskave in razvoj je na Švedskem. Zaupajte kakovosti priznane blagovne znamke Greenworks, ki je prepričala že številne zahtevne kupce po vsem svetu. Pobliže si naše modele lahko pogledate na spletni strani, kjer smo vsakega podrobno opisali. Najdete tudi aktualne akcije in dodatne informacije o aktualnih ponudbah, med katerimi trenutno izpostavljamo tudi škarje za travo in grmičevje, krožno žago in kompresor. Vabimo vas, da preberete pobliže razloženo zgodbo našega podjetja. Verjamemo namreč, da je vsak kupec edinstven in zato se vam posvetimo osebno in popolnoma. Oglasite se nam prek spleta, elektronske pošte, telefona ali na enem od prodajnih mest. 

PRODAJA BATERIJSKIH KOSILNIC