Baterijske kosilnice so varčne, natančne in učinkovite

Baterijske kosilnice so zasnovane tako, da delujejo s pomočjo akumulatorja, ki napaja motor. Pri znamki Greenworks, katerega zastopnik je Trior, verjamejo, da so baterije prihodnost. Baterije so na voljo v različnih jakostih, ki imajo vsaka svoje prednosti. Vrtne kosilnice Greenworks so plod lastnih raziskav in razvoja, saj je ta švedski inovator že od vsega začetka usmerjeno v razvoj lastnih izdelkov. Standard uporabljenih baterij v tej vrsti industrije je ponavadi 18 voltov. Pri tej napredni mladi znamki pa ponujajo izdelke, ki vsebujejo baterije različnih moči, od 24 pa vse do 80 voltov. Tako lahko uporabniki najbolje izkoristijo energijo in svoj čas, opravljeno delo pa je natančno in hitro. Zaupajte naslednji generaciji izdelkov, ki je osvojila tudi naše kraje, prepričano pa jo uporabljajo že potrošniki na vseh celinah sveta.

Baterijske kosilnice na nitko – neznosna lahkost urejanja vašega vrta

Baterijske kosilnice na nitko odlikuje lahkost in prilagodljivost. Vaš vrt bo z njihovo pomočjo vedno pravočasno urejen, zelenica pokošena in vam bo ostalo dovolj časa za ostale dejavnosti. V primerjavi z drugimi modeli so baterijske kosilnice na nitko prilagodljive glede na hitrost in na dolžino, kar vam omogoča enostavno nošenje, prestavljanje in prevažanje. Različni modeli zagotavljajo jakosti od 40 do 80 V in predstavljajo pomemben prihranek časa in električne energije. Ergonomska zasnova zagotavlja, da lahko glavo naprave obračate za 90 stopinj, kar vam omogoča vertikalno košnjo ob robovih, saj ima kosilnica vgrajen poseben kolesni mehanizem za vertikalno košnjo. Sistem z nitko pomeni, da se le-ta podaja samodejno. Debeline nitke so 1,6 ali 2 milimetra, kar določa tudi moč in zmogljivost aparata in je skladno z močjo baterije.

Baterijske vrtne kosilnice

Baterijska ročna kosilnica

Uporabljajte naše baterijske kosilnice za travo, vrt ali obrezovanje dreves

Greenworks baterijske kosilnice za travo proizvajajo v lastnih obratih, kjer zaposlujejo pod skupno znamko svetovne poslovne skupine. To je relativno nova znamka, ki se od drugih razlikuje ravno po svoji usmerjenosti v celostno vizijo proizvodnje, kar združuje rast, razvoj in osebno zadovoljstvo ob spoštovanju narave. Fosilna goriva in električni kabli niso del trajnostnega pristopa, zastopništva pa so po vsem svetu. Vse oddelke proizvodnje, vključno z raziskavami, izvajajo sami, kar omogoča sledljivost izdelkov in pazljivo spremljanje kakovosti. To pomeni, da je kakovost baterijskih ročnih kosilnic in drugih izdelkov primerljiva vsepovsod po svetu, kar je prepričalo že številne uporabnike. To primerljivost in kakovost Greenworks jamči s svojim edinstvenim sistemom upravljanja in notranjega izpopolnjevanja znotraj svoje skupine proizvodnih obratov.

Celotno ponudbo baterijskih ročnih kosilnic in ostalih najdete na naši spletni strani

Nemalo potrošnikov zna ceniti odlike Greenworks baterijskih vrtnih kosilnic, ki so v skladu z njihovimi življenjskimi vrednotami: prijazne do okolja, varčne in napredne. Tudi cene izdelkov so sprejemljive. Vse trenutne akcije in ponudbe redno posodabljamo, s kompleti, ki smo vam jih pripravili, boste še dodatno prihranili. Tako ne le, da smotrno porabljate čas in denar, ampak podpirate tudi okolju prijazno proizvodnjo in sožitje z naravo. Greenworks modeli namreč vsebujejo motorje, ki so lahko krtačni ali brezkrtačni. Slednji zagotavljajo še več zmogljivosti in boljši izkoristek. Glede na vaše potrebe in zmožnosti boste našli pravo kosilnico za vas.

Preglejte našo celovito ponudbo na spletni strani in si skušajte odgovoriti na nekaj vprašanj v zvezi z vašimi željami. Poleg tega se lahko z našimi strokovnjaki pogovorili o vseh značilnostih, ki posamezen model odlikujejo. Zato vam res toplo priporočamo, da se nam oglasite in morebiti kakšen izdelek tudi preizkusite. Za vsa vprašanja in dodatne informacije nas pokličite ali se nam javite prek elektronske pošte, na voljo pa smo vam tudi po telefonu ali osebno, tako na sedežu kot na prodajnih mestih po Sloveniji. Ne čakajte, da vas prehitijo, stopite v korak s časom.

PREVERITE PONUDBO BATERIJSKIH KOSILNIC