Električno kolo

Najboljše električno kolo za še bolj enostavno kolesarjenje, tudi po bolj zahtevnih poteh

Električno kolo je v zadnjem desetletju postalo izjemno priljubljeno, saj predstavljajo drugačno mobilnost, lažjo, hitrejšo, predvsem v mestih. Vrhunska električna kolesa prinašajo posebno izkušnjo zabave in lažjo obliko rekreacije v naravi za mnoge uporabnike v primerjavi s klasičnim kolesom. Vrhunska električna kolesa pripomorejo k zdravemu načinu življenja in okolju prijazni mobilnosti, saj v mestnih središčih vse pogosteje zamenjujejo avtomobile.

Električno kolo deluje tako kot navaden dvokolesnik, le da ima vgrajen še motor, ki ga poganja baterija. Vožnja z električnim kolesom v mnogočem spominja na vožnjo skuterja, le da je treba pri kolesu še vedno poganjati pedala. Če pedal ne poganjamo, baterija in motor od sebe ne dajeta energije. Kolikor energije dodajamo, toliko kolo doda in hitreje se vozimo ter premagujemo večje razdalje ali višje hribe. Ko zmanjka energije v bateriji, pa se boste morali zanesti na energijo lastnih nog. Baterije so po navadi skrite v okvir, so integrirane. Ko polnimo, lahko baterijo pri modernejših kolesih vzamemo iz kolesa in jo odnesemo v pisarno, spalnico ali dnevno sobo in jo polnimo kot telefon.

najboljše električno kolo

Vrhunska električna kolesa – izkušnje uporabnikov so vedno pozitivne

Vrhunska električna kolesa predstavljajo trend, ki je preplavil marsikatero evropsko mesto in državo, vse bolj pa se uveljavlja tudi v Sloveniji. Kolesa s pomožnim električnim motorjem seveda niso nič novega – poznamo jih že vrsto let, če ne desetletij. A zdi se, da so s prihodom električnih avtomobilov dobila nov zagon, predvsem pa večjo prepoznavnost in zanimanje v javnosti. Veliko je k temu pripomogel tudi tehnični napredek – zmogljivejši akumulatorji, manjši električni motorji in vse večja zanesljivost tehnike so kolesa s pomožnim električnim motorjem približala tudi običajnim uporabnikom in ne samo zanesenjakom s tehničnim znanjem.

Električno kolo po izkušnjah vse več ljudi uporablja kot glavno prevozno sredstvo. Vse več se jih s kolesi zjutraj zapelje v službo in popoldan nazaj domov. Z dovolj zmogljivimi akumulatorji, da omogočijo celodnevno delovanje električnega motorja, vsakodnevna pot v službo in nazaj domov postane krajša in manj naporna, prepotene srajce in majice pa preteklost. Električno kolo še vedno omogoča, da smo vsak dan na svežem zraku, še vedno tudi nekaj naredimo za telo, zdravje in počutje, a napora je vendarle bistveno manj kot na običajnem kolesu.

električno kolo

Po najboljša električna kolesa k nam v Domžale

V podjetju smo ob sodelovanju z mednarodnimi dobavitelji razvili lastno blagovno znamko električnih koles. Znamka s svojim prvim modelom smart 01 stavi na sodoben dizajn, mestno uporabnost in fleksibilnost. Trgu smo želeli ponuditi prevozno sredstvo, ki bo v skladu z modernim trendom brezemisijske mobilnosti, hkrati pa bo tudi oblikovno všečno in uporabnosti. Pri slednjem smo šli tako daleč, da je električno kolo mogoče popolnoma zložiti in spraviti celo v prtljažnike manjših avtomobilov, zato lahko smart 01 zelo dobro nadgrajuje prevoz do nekega parkirišča z avtomobilom in nato naprej do končnega cilja.

Od trenutka, ko se boste usedli na električno kolo vam bo jasno, da česa takega še niste občutili. Najboljše električno kolo vam bo za vedno spremenilo pogled na kolesarjenje. Potovanja bodo dobila novo razsežnost in še tako oddaljeni kraji bodo za vas postali lahko dosegljivi.

Ne odlašajte in se še danes odločite za najboljša električna kolesa Cube. Izkušnje uporabnikov so pozitivne, prepričale so že mnoge.