Udobna obutev in modna obutev - kolekcija The Next za mladostnike in odrasle

Modna obutev za mladostnike in odrasle, športna poletna obutev za prosti čas: gležnarji, sandali, balerinke za vse, ki ste prerasli Cicibanove številke. V podjetju Afit d.o.o iz Mirne pri Novi Gorici vam je poleg Cicibanove kolekcije otroške obutve na razpolago tudi udobna obutev za mladostnike in odrasle, ki jo odlikujejo naravni materiali. Obiščite nas - modna obutev iz kolekcije The Next bo zadovoljila vsak okus.

Udobna in modna obutev tudi za večje noge

Podjetje Afit d.o.o. je specializirano podjetje za izdelavo otroške obutve, svojo dejavnost pa smo razširili tudi na izdelovanje obutve za mladostnike in odrasle, kamor spadajo športna obutev, gležnarji in škornji, poletna obutev in ostala modna obutev iz kolekcije The Next. Naravni materiali, iz katerih izdelujemo obutev, so trpežni in udobni, prilegajo se vsaki nogi. Udobna obutev iz kolekcije The Next je raznolika in primerna za vse letne čase.

Udobna športna obutev za kakovostno preživljanje prostega časa

Udobna športna obutev iz kolekcije The Next je primerna za prosti čas. Naravni materiali, iz katerih je izdelana športna obutev iz kolekcije The Next, dopuščajo nogi, da diha, udobna obutev se ji prilega in je ne utesnjuje, zato je športna obutev primerna tudi kot vsakdanja poletna obutev.

Modna obutev, poletna obutev, gležnarji, škornji in balerinke iz naravnih materialov

Na voljo vam je modna obutev do velikosti 40 za vse letne čase. Izbirate lahko med gležnarji in škornji za hladnejše in mokre dni. Poletna obutev so modna obutev, ki sledi modnim trendom doma in po svetu, modeli so trpežni in udobni, saj jih gradijo naravni materiali, prilegajo se vsaki nogi. Obiščite nas in si oglejte, kaj vse vam ponuja kolekcija The Next podjetja Afit d.o.o iz Mirne pri Novi Gorici. V našo ponudbo spada tudi Cicibanova kolekcija otroške obutve, prilagojena nožicam vaših malčkov. Udobna obutev za otroke vseh starosti in za vse letne čase - obiščite našo Cicibanovo spletno stran ali prodajalno!

Afit d.o.o. | Udobna obutev, modna obutev, naravni materiali, športna obutev - povezave do naše spletne strani:

  • Udobna obutev
  • Modna obutev
  • Naravni materiali
  • Športna obutev
  • Gležnarji
  • Poletna obutev