Kolekcija The Next - poletna kolekcija in zimska kolekcija | Odlični športni poletni čevlji in zimski čevlji

Zimska kolekcija in poletna kolekcija za mladostnike in odrasle The Next vsebuje obutev za vse letne čase. Ponudbo sestavljajo poletni čevlji in zimski čevlji športnega izgleda: škornji, gležnarji, balerinke, snežke in druga modna obutev. Kolekcija The Next za mladostnike in odrasle je namenjena tistim, ki ste prerasli Cicibanove številke in vam udobna obutev ostaja prioriteta. Kolekcija The Next zajema kakovostno obutev za oba spola, za vsakdan in za vse vrste rekreacij.

Poletna kolekcija in zimska kolekcija - modni in udobni poletni in zimski čevlji

Kolekcija The Next za mladostnike in odrasle zajema vse vrste obutev kot so športni poletni čevlji in zimski čevlji. Zimsko in poletno kolekcijo obuval The Next odlikuje udobje, ki jo nudijo naravni materiali, iz katerih so čevlji narejeni. Ženska obutev in moška obutev, ki jo izdeluje podjetje z dolgoletno tradicijo izdelave čevljev Afit d.o.o., je skrbno oblikovana obutev, ki nudi udobje in varnost tudi večjim stopalom.

Zimska kolekcija, poletna kolekcija in športna kolekcija - zimski, poletni in športni čevlji za prosti čas The Next

Podjetje Afit d.o.o. je specializirano podjetje za otroška obuvala, ki jih zajema poletna ali zimska kolekcija Ciciban. Kolekcija Ciciban za otroke bo poskrbela, da bodo poletni čevlji in zimski čevlji karseda udobni za vašega malčka. Udobna obutev je pomembna za zdrav razvoj stopal in za zdravo hrbtenico vašega otroka, zato mu privoščite le najboljše. Cicibanova kolekcija obuval za otroke je nastala na podlagi dolgoletnih izkušenj izdelovanja čevljev, poznajo nas tudi v tujini (države EU, ZDA, Kanada, Avstralija, Rusija), le-to pa smo še razširili na kolekcijo za odrasle. Kolekcija The Next je namenjena vsem, ki vam je udobna obutev prioriteta, a ste prerasli Cicibanove številke.

Poletni čevlji in zimski čevlji - športni čevlji za prosti čas - slovenski izdelek s tradicijo

Kolekcija The Next zajema vse vrste obuval. Športni čevlji za prosti čas v poletni in zimski izvedbi - ženska obutev in moška obutev za vse letne čase in priložnosti. Kolekcija The Next - Izberite kakovost in udobje!

Zimska kolekcija in poletna kolekcija The Next - športna kolekcija za vse okuse

Kolekcija The Next zajema vse vrste obuval, ki nudijo udobje in varnost. Kolekcija The Next sledi modnim trendom, obuvala so estetsko oblikovana, iz kvalitetnih materialov, zračna, na vezalke ali na ježka. Poletni čevlji in zimski čevlji The Next - športni čevlji za prosti čas, za pomlad ali poletje, jesen ali zimo, za dež, sneg ali tople dni. Obiščite nas!

Afit d.o.o. | Poletna kolekcija, zimska kolekcija, športna kolekcija, poletni čevlji, zimski čevlji, športni čevlji - povezave do naše spletne strani:

  • Poletna kolekcija
  • Zimska kolekcija
  • Poletni čevlji
  • Zimski čevlji
  • Športni čevlji