Mednarodni prevozi tovora po Sloveniji

Iščete hitrega in zanesljivega partnerja za prevoze vašega tovora po Sloveniji in Evropi? Potrebujte enostaven prevoz ali celotno organizacijo transporta blaga? Ne glede na katero vprašanje ste odgovorili pritrdilno, smo pravi naslov za vas! Ukvarjamo se s prevozi tovora:

 

Mednarodni prevozi in špedicija – poskrbimo za vse vaše potrebe za prevoz tovora

Razbremenite svoje podjetje skrbi nad prevozi blaga. Posvetite se svoji osnovni dejavnosti in prepustite, da se mi ukvarjamo z mednarodnimi prevozi ali prevozi tovora po Sloveniji. Ne le prevozi, naj bo celotna špedicija tako v notranjem prometu kot tudi mednarodna špedicija naša skrb. Kar pomeni, da za vas poiščemo najbolj ekonomičen in varen način odpreme, dostave in prevoza blaga ter poskrbimo za vse pravne, tehnične in finančne posle, ki so s tem povezani. Naš vozni park sestavljajo dobro vzdrževani tovornjaki znamke VOLVO, ki jih skupaj z vašim tovorom zaupamo izkušenim voznikom. Ponudimo vam lahko najrazličnejše prevoze tovora:

 

Za naše stranke redno vozimo na destinacije v Avstriji, Nemčiji, Španiji, Italiji in Franciji, uredimo pa tudi prevoz tovora iz omenjenih držav nazaj v Slovenijo, Hrvaško, Bosno ali Srbijo. Zagotavljamo tudi prevoze vseh vrst tovora na različne lokacije po Sloveniji. Smo hiter, zanesljiv in cenovno ugoden partner za prevoz vašega tovora v notranjem in mednarodnem prometu!

 

Za kontaktne informacije in ostalo ponudbo vas vabimo, da obiščete našo spletno stran!


VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Tavčar A&B d.o.o.
Naslov
Cesta na Lenivec 51
6210 Sežana
Spletna stran
E-pošta
05 70 70 286
051 340 697
Seznam fraz
mednarodni prevozi, prevozi po Sloveniji, avtobusni prevozi, mednarodni avtobusni prevozi, špedicija, mednarodna špedicija, prevozi, prevozi tovora, prevozi kontejnerjev
ZEMLJEVID