Svet plemenitih kovin

Posredovanje pri nakupu in prodaji plemenitih kovin

Zlato po pošti za hitro in enostavno naložbo


Zlato po pošti je enostavna naložba, v koraku s časom. Je moderen, udoben in varen nakup zlata v Sloveniji in omogoča dobro investicijo, z zagotovljeno trajno vrednostjo. Če se odločite za nakup po spletu in dostavo po pošti, sploh ne potrebujete zapustiti udobja vašega doma. Ves izbor ponube si lahko ogledate na spletni strani, opravite plačilo preko spleta in enostavno počakate na dostavo.
Nakup zlata v Sloveniji je vedno bolj popularen način varčevanja. Vendar pa je v Sloveniji odstotek ljudi, ki ga imajo v lasti še vedno nizek v primerjavi z bližnjo Nemčijo. Taka naložba je v nesigurnih časih, ko vrednost papirnatega denarja niha, dobra odločitev za zagotavljanje varnosti vašega premoženja.


zlato po pošti

V naslednjih nekaj letih je pričakovana rast cene zlata


Želite investirati, vendar niste prepričani kam in kako? Naložba v plemenite kovine vam predstavlja enostavno in sigurno zaščito pred razvrednotenjem denarja. Njihova vrednost je namreč trajna. Namesto nakupa zlata v Sloveniji, je pogostejša odločitev za investicijo v nepremičnine, vendar pa je vrednost nepremičnine zelo odvisna od nihanja cen na trgu.

Dovzetna pa je tudi za naravne katastrofe, ki lahko v hipu uničijo vaše celotno vloženo premoženje. Prodajo nepremičnine morate prav tako prilagoditi cenam na trgu, ki so lahko neugodne tudi po več let, medtem ko je naložba v zlato likvidna investicija – lahko ga prodate kadarkoli, v bankah in pri priznanih prodajalcih.

V primerjavi s hrambo fizičnega denarja ali nakupa nepremičnin je hramba plemenitih kovin enostavnejša. Ni jih potrebno intenzivno vzdrževati, kot je potrebno nepremičnine, v primerjavi s fizičnim denarjem pa enaka vrednost kovine zavzame veliko manj prostora.

Še en razlog, zakaj čim prej kupiti zlato po pošti pa je rast cene zlata. Njegova vrednost ima objektiven potencial za rast, kar lahko opazimo s spremljanjem cen na borzi. Porast v njegovi vrednosti je opazen že od leta 2018. V današnjem obdobju inflacije, ko vrednost fizižnega denarja pada, vas nakup zlata po pošti lahko obvaruje pred premoženja. Vrednost zlata bo napovedano v prihodnosti še naprej rasla. Zgodovinsko med inflacijo cena te plemenite kovine še hitreje raste, zato je pričakovano, da bo v prihodnjih letih cena še hitreje naraščala.


naložba v zlato

Je to vaša prva naložba v zlato?


Najbolj enostaven način naložbe v plemenite kovine je v obliki kovancev ali palic. Na naši spletni strani ponujamo različne teže in vrste zlatih kovancev izjemne čistine ter palic, teže od 1g do 1000g. Palice so izdelane v različnih »good delivery« kovnicah, ki so navedene na naši spletni strani. Ob nakupu je na voljo tudi možnost, da svoje zlato po pošti naročite iz specifične kovnice, ki jo lahko zapišete pod opombo vašega naročila.

Dostava po pošti, do vaše izbrane lokacije je popolnoma varna in zagotovljena. Sami kovanci so shranjeni v kompaktno in elegantno škatlo, ki je še dodatno zaščitena z robustnim zunanjim pakiranjem. Elegantna škatla za kovance jih bo varovala pred poškodbami in poskrbela, da je vrednost vsebine odsevana tudi v zunanjem pakiranju.

nakup zlata v sloveniji


Če se odločite za nakup preko spleta in dostavo po pošti, vam omogočamo brezplačno hrambo materiala, brez skritih stroškov. Vse kar potrebujete za zagotovitev brezplačne hrambe, je da ob oddaji naročila preko spleta ob plačilu označite potrebno okence. Pogodbo o hrambi vam bomo poslali na vaš elektronski naslov. Vaše dragocenosti bomo varovali v trezorju, ki je pod kontantim nadzorom.

Tako lahko vaše dragocenosti hranite izven bančnega sistema. Plemenite kovine lahko prevzamete v vsakem trenutku, Za prevzem lahko pooblastite tudi družinske člane v primeru smrti. Omogočena je takojšnja prodaja hranjene lastnine po borznih cenah.
V primeru, da imate vprašanja glede vašega naslednjega nakupa, vam z veseljem ponudimo strokovni nasvet in vam pomagamo pri pravi izbiri, popolnoma brezplačno.

rast cene zlata