Komarnik oz. komarniki za okna Senčila Medle d.o.o.


Komarniki za okna bodo za vedno odgnali nadležni mrčes ter zdravju škodljive insekte in žuželke. Komarnik lahko montiramo na okna ali vrata in s tem poskrbimo za zaščito pred nezaželenimi insekti.

Izbirate lahko med 4 vrstami komarnikov:

  • Fiksni komarniki
  • Rolo komarniki
  • Drsni komarniki in
  • Vrata Amerika komarniki


Fiksni komarniki za okna ‒ sestavljata jih alu profil in skoraj nevidna plastificirana mreža iz steklenih vlaken. Mreža je neobčutljiva za vremenske vplive. Izbirate lahko med več barvami profilov (rjava, bela, natur aluminij …).

Rolo komarniki so vsestranski, saj se lahko odločite za horizontalno (vrata) ali vertikalno (okno) izvedbo, prav tako pa je na voljo široka izbira barv profilov. Rolo komarnik se lahko po uporabi pospravi v kaseto (se navije).

Drsni komarniki so najboljša rešitev za balkonska vrata ali vrata na terasah. Narejena so po meri večjih dimenzij, upravljanje pa je zelo enostavno.

Vrata Amerika je komarnik, kjer se vrata zapirajo avtomatsko s pomočjo samozapiralnega mehanizma. Med obema vzdolžnima profiloma je vpet prečni profil z ročko, in sicer v višini odpiranja vrat. Tako se prepreči stik pri odpiranju in s tem poškodbo mreže.

Senčila Medle d.o.o., povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Podbevškova ulica 31
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 393 09 32
Seznam fraz
komarniki, komarniki za okna, komarnik
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA