Selitev klavirja, pianina, blagajn in strojev – zahtevnejše selitve vaših dragocenosti

Ko se soočate s selitvijo oz. prevozom vaših dragocenosti, kot so selitev klavirja ali pianina, selitev blagajn in strojev, vam lahko pri selitvenemu servisu Repič pomagamo do vašega cilja. Naše podjetje je sestavljeno iz ekipe šestih članov, ki ustrežejo vašim željam. V našem voznem parku se nahaja več vozil, ki so opremljena za prevoz tako specifičnih predmetov, kot so klavir ali pianino, blagajne ali različni stroji. S pomočjo zaščitnega materiala pa nudimo še dodatno varnost in čistočo.


Selitev klavirja ali pianina zahteva visoko mero natančnosti

Vsak naš postopek selitve je skrbno načrtovan, saj se zavedamo, kako pomembno je prepeljati predmet na novo lokacijo varno in hitro. To je še posebej pomembno za selitev klavirja in pianina. Da bi selitev vašega dragocenega premoženja potekala gladko, hitro predvsem pa brez poškodb, potrebujete izkušene, močne in natančne selitvene delavce, ki jih najdete prav v našem kolektivu. Vaš klavir ali pianino bodo s primernimi orodji varno pričvrstili in premestili iz vašega stanovanja v enega od naših kamionov, nato pa ga bodo uspešno prepeljali na drugo lokacijo. Tako tudi nekaj tako krhkega, kot je selitev klavirja ali selitev pianina ne predstavlja nobene večje ovire ali izziva, ki ga pri selitvenem servisu Repič ne bi mogli uspešno izvesti.


Selitev blagajn in strojev

Tudi blagajne in različne stroje je občasno potrebno preseliti na drugo lokacijo. V našem selitvenem servisu imamo bogate izkušnje s tovrstnimi selitvami in prevozi. Za tovore težke do 600 kg si pri selitvi pomagamo z goseničarjem, za tovore težje od 600 kg pa z dvigali in viličarji. Selitev blagajne je s takšno pomočjo še bolj varna in hitra, zadovoljstvo stranke pa toliko večje. Zakaj nam ne bi zaupali tudi vi?


Selitveni servis Repič, Robert Repič s.p. | Selitvev klavirja, selitev klavirja, selitev pianina – povezave:

•    Selitev klavirja
•    Selitev pianina
•    Selitev blagajne

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Selitveni servis Repič, Robert Repič s.p.
Naslov
Tesovnikova ulica 47
Spletna stran
E-pošta
01 56 56 950
041 675 065
Seznam fraz
selitev klavirja, selitev pianina, selitev blagajne
ZEMLJEVID