Selitve – učinkovit in varen prevoz pohištva

Efektivni prevozi in selitve ter montaža pohištva, Repič selitveni servis, Ljubljana

Smo izkušeno družinsko podjetje na Slovenskem. S selitvami in organiziranimi prevozi se ukvarjamo že vse od leta 1970 naprej. V našo ponudbo spadajo selitve pisarn ter poslovnih prostorov, prevoz pohištva, selitve skladišč kot tudi selitve kompletnih stanovanj. V okviru te ponudbe nudimo tudi demontažo in montažo pohištva na končni lokaciji ter ustrezne odklope in ponovne priklope gospodinjskih aparatov. Po zaključenem prevozu očistimo tudi kletne prostore in podstrehe ter odstranimo neuporabno embalažo. Po potrebi namesto vas odpeljemo odpadke na kosovni odpad.  Specializirani smo tudi za prevoze tovorov delikatnejše narave, kot so selitve in prevoz klavirjev, blagajn ter različnih strojev vseh vrst in velikosti.


Selitve, Ljubljana – učinkovit in varen prevoz pohištva

Ker se zavedamo, da je primerno pakiranje ter izbira embalaže pri selitvi izjemnega in ključnega pomena pri vsaki selitvi, vam poleg izdatne opreme, ki je že vključena pri vseh naših transportnih vozilih, ponujamo tudi možnost dodatnega zaščitnega materiala. Zavedamo se, da je vaša lastnina za vas zelo dragocena, zato z njo ravnamo zelo previdno. Vaše stvari bodo varno premeščene na novo lokacijo, popolnoma nepoškodovane in čiste.


Celostna rešitev ob selitvi

Ker vam pri Selitvenem servisu Repič nudimo celostno rešitev za prevoz pohištva, aparatov in ostalega tovora, imamo v svojem voznem parku vozila različnih dimenzij. Tako lahko na količino tovora izbirate med kombijem, ki je najmanjši izmed treh, večjim kamionom in našim največjim vozilom, kamionom s prostornino kesona več kot 35 m³, z nosilnostjo dvižne ploščadi 1200 kg.  


Po končanem prevozu na končno lokacijo pa sledi še montaža pohištva in priklop aparatov.


Vse selitve so zavarovane v okviru zavarovanja prevozniške odgovornosti - vaše dragocene stvari so tako še pod dodatnim zagotovilom varnosti. Pokličite nas!


Selitveni servis Repič, Robert Repič s.p. | Selitve, Ljubljana, prevoz pohištva, prevozi in selitve, montaža pohištva, selitveni servis – povezave do naše spletne strani:

-    Prevoz in montaža pohištva
-    Prevozi in selitve
-    Selitveni servis Repič, LjubljanaVPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Selitveni servis Repič, Robert Repič s.p.
Naslov
Tesovnikova ulica 47
Spletna stran
E-pošta
01 56 56 950
041 675 065
Seznam fraz
selitve, Ljubljana, prevozi in selitve, prevoz pohištva, montaža pohištva, selitveni servis, Ljubljana
ZEMLJEVID