Žaluzije po meri - ponujamo kakovostne zunanje in notranje žaluzije

Kadar iščete kakovostno in predvsem učinkovito zaščito pred vremenskimi pojavi, vam lahko v Roletarstvu Senca ponudimo širok nabor žaluzij. Naša ponudba obsega vse od žaluzij po meri - tako notranjih kot tudi zunanjih žaluzij, lamelnih zaves, komarnikov, rolet (ALU/PVC), ALU-rolo vrat, tend in markiz.

S tako široko izbiro vam lahko zagotovimo, da vam priskrbimo senco ter prepotrebni hlad - pa naj bo to v zasebni hiši, bloku ali poslovnem prostoru. Nudimo vam tudi popravila, obnove ter predelavo že obstoječih vrst rolet, kot tudi servis in montažo naših lastnih. Vse naše meritve, svetovanja ter priprave ponudbe opravimo brezplačno.


Kakovostne zunanje žaluzije in žaluzije Krpan po meri vaših oken

Pri Roletarstvu Senca vam ponujamo kakovostne in odporne zunanje žaluzije. So izjemno učinkovite, kadar se spopadate z vročino, nadležnimi sončnimi žarki ali pa se zgolj želite skriti pred pogledi radovednih sosedov. Z njimi lahko učinkovito regulirate količino svetlobe, ki nato enakomerno pronica v prostor.

Zunanje žaluzijeZunanje žaluzije

Zunanje žaluzije in žaluzije Krpan vam zmontiramo na zunanji strani oken in/ali vrat. Tako ne posegamo v notranjost bivalnega prostora. Kakovost materiala lamel, ki jih uporabljamo pri naših žaluzijah, je visokega standardnega razreda, lamele pa so mehkih in zaobljenih oblik. Žaluzije so zelo vzdržljive tudi, kadar se spopadajo z močnimi sunki vetra in s hudimi dežnimi nalivi.


V naši ponudbi najdete zunanje žaluzije, dimenzij 80 mm in različnih barv, ki bodo najbolj ustrezale vašim potrebam. Prav tako lahko izbirate med ročnim pogonom (monokomanda) ali pa daljinskim upravljanjem (z elektromotorjem na stikalo).


Kadar se komponenta namesti pri podometnem sistemu, maska (blenda za zunanje žaluzije) ostane skrita, saj jo prekrije fasada hiše. V nasprotnem primeru, kadar je fasada vašega objekta že zaključena, pa lahko izberete masko v kontrastni barvi ali barvi, ki je podobna barvi fasade.


Notranje žaluzije po meri kot moderna alternativa

Pri opremi prostora je vprašanje senčenja vedno odločilnega pomena. Večina nas koleba med idejo klasične uporabe sistema zaves in med modernejšo alternativo notranjih žaluzij. Slednje vam priporočamo tudi mi. S pomočjo obračalne palice, ki je del notranjih žaluzij na enostaven način uravnavate intenzivnost svetlobe v prostoru. Izbirate pa lahko tudi v široki paleti barvnih odtenkov z namenom, da bi bile kar najbolj komplementarne vašemu domu.

Notranje žaluzije


Raje prisegate na rolete? Kakovostne PVC in ALU rolete

Rolete so odlična zvočna in toplotna zaščita vašega okna in mnogi še vedno prisegajo prav nanje. V naši ponudbi boste našli kakovostne plastične (PVC) rolete kot tudi aluminijaste rolete. PVC rolete ali aluminijaste rolete lahko popestrijo tudi zunanjost vašega doma, saj je na voljo velika izbira barv. Še več o roletah boste našli na tej povezavi: Rolete.

PVC rolete


Kaj pa tende?

Tudi tende so izjemno priročna zaščita pred pripekajočim soncem. Najbolj poznane so tende in markize na stavbah gostinskih lokalov ali trgovin, nekateri pa si jih izberejo tudi za domačo uporabo. Nameščene so lahko nad balkonom ali teraso ter nad okni ali nad vrati, upravljamo pa jih lahko ročno ali z elektromotorjem. Vabimo vas, da si še več podrobnosti o tendah preberete na tej povezavi: Tende.


Markize

Markize so izredno modna in estetska zaščita pred soncem. Uporabljajo se za domove, trgovine ali pa za trgovine. Montaža markiz je enostavna in hitra. Kontaktirajte Roletarstvo senca in poskrbeli bomo za hitro, ugodno in strokovno vgradnjo markiz in tend.

Za več informacij, brezplačne meritve ter priprave ponudb brez obveznosti, vas vabimo, da nas obiščete tudi na naši spletni strani ali nas pokličete. Vašega obiska ali klica bomo veseli!