Tende in markize - malce drugačna senčila, primerna tudi za dom

Tende in markize niso le dodatek za gostinske lokale in trgovine


Senčila, kot so tende in markize, so odlična rešitev za zunanji nadstrešek nad teraso, balkonom ali gostinskim ali poslovnim objektom. Kljub svoji dekorativni in hkrati praktični naravi so senčila tende trpežne, saj so izdelane iz vzdržljivega platna in trdne a lahke in zložljive konstrukcije.

Razpiranje in zapiranje tende je enostavno in hitro, pomagate pa si lahko tako z ročnim krmiljenjem kot z elektromotorjem. Pri zapiranju tende in markize zavzamejo zelo malo prostora, obenem pa so tako zaščitene tudi pred različnimi vremenskimi vplivi - dežjem, točo, močnim vetrom in pripekajočim soncem.

V naši pestri ponudbi so tudi lamelne zavese, pa tudi rolete (več o roletah tule) in žaluzije (več o žaluzijah si preberite tule).

Tende in markize so na voljo v različnih dimenzijah in barvah


Če iščete in se odločate za zunanja senčila, vam v našem podjetju nudimo tende in markize vseh vrst in dimenzij. Tende iz naše ponudbe so kakovostne, vzdržljive, robustne in obenem lahkotne, praktične in prilagodljive.

Tende Roletarstva Senca iz Maribora


Čeprav je sedež našega podjetja Maribor, so naši izdelki doma po vsej Sloveniji. Ponudbi se je težko upreti, saj naše storitve ne obsegajo le prodaje, montaže, vzdrževanja in servisa, temveč vam tudi svetujemo, izdelamo ponudbo in opravimo meritve. Izmera in svetovanje sta povsem brezplačni storitvi - pokličite nas!

Poleg vseh drugih senčil lahko pri nas izberete tudi rolo garažna vrata, vetrolove in nadstreške. Odlična izbira so tudi komarniki, ki jih zaradi večsistemske možnosti montaže lahko vgradite praktično v katerakoli vrata ali okna. Integrirani so lahko tudi v rolo omarico skupaj z roleto in se tako popolnoma nevidno zlijejo z okoljem. Zaradi možnosti izbire barve lahko komarnike, notranja in zunanja senčila ter tende in markize vse barvno in stilsko uskladite med seboj in tako polepšate izgled svojega objekta - najsi gre za zasebno domovanje ali pa za poslovni prostor.

Se odločate za nova notranja ali zunanja senčila? Pokličite nas ali nas povprašajte za več informacij s klikom na zeleni gumb in z veseljem bomo prisluhnili vašim željam!

Roletarstvo SENCA, Martin Fike s.p. - povezave do naše spletne strani: