OPREMA ZA TELEKOMUNIKACIJSKA OMREŽJA

Kot rezultat večletnega dela na področju prenapetostne zaščite ter nizkonapetostnih energetskih sistemov je v našem katalogu široka paleta lastnih proizvodov za podporo telekomunikacijskim omrežjem. Ker sodobni čas zahteva hitro in kvalitetno vgradnjo smo posebno skrb namenili ohišju izdelkov, ki so prilagojeni za enostavno vgradnjo v RACK omare, na DIN letev, v LSA PLUS letvice in kompatibilni z večino poznanih proizvajalcev omrežne opreme. Izdelke bi lahko razdelili v nekaj kategorij:

Prenapetostni zaščitni elemeti za vaše domače ali službeno omrežje.


*Prenapetostne zaščite v ETHERNET omrežju*
( priključek RJ 45 za eno napravo ali RACK modul za 8, 16 ali 24 naprav)


*Oprema za telekomunikacijska omrežja*
(zaščite ter oprema za LSA PLUS letvice)


*Moduli za vgradnjo v RACK omare*
(moduli z zaščito ali brez, za enosmerne ali izmenične tokokroge, SCHUKO ali EURO C19 priklopom)


*Prenapetostne zaščite v nizkonapetostnih sistemih za montažo na DIN 35 letev*
(zaščite za komunikacijo 485, 232, 422, zaščite za ADSL linijo, zaščite energetskega priključka 24V ali 230V)


Ethernet omrežje je najbolj razširjeno in popularno omrežje na svetu. Uporabljajo ga vsa podjetja. Značilne prednosti ethernet omrežja so, kakovostne povezave, stalna povezljivost, hitrejše delovanje interneta in več. Zato je pomebno zaščititi naprave z kakovostnimi prenapetostnimi zaščitnimi elementi, ki jih za brezhibno delovanje in nemoteno uporabo v vaših ethernet omrežjih in vseh ostalih nudi Teviza d.o.o.

Več o izdelkih si lahko preberete v katalogu .

Podjetje teviza d.o.o. vam nudi tudi doživljensko garancijo na njene prenapetostne zaščitne elemente in povrnitev stroškov popravila elektronskih naprav, če je bila naprava pravilno priključena na prenapetostni zaščitni element.

Zanesljiva prenapetostna zaščita z vami že 20 let, Teviza d.o.o.