Lesene terase - povežite zunanje in notranje površine svojega doma

Lesena terasa z vrtno garnituro

Ljudje že od nekdaj težimo k sproščanju v naravi, a v primerjavi s preteklostjo je danes za takšne užitke vedno manj možnosti in časa. Tudi zato je pomembno, da si v neposredni bližini svojega doma ustvarimo prijeten prostor, ki nas bo povezal z naravo in nam omogočil, da se hitro preselimo na prosto. Lesene terase so nekakšen povezovalni element med zunanjostjo in notranjostjo – gre za zunanjo površino, ki pa nam nudi vse udobje, ki smo ga navadno deležni v zaprtih prostorih. Če je lesena vrtna terasa seveda izdelana pravilno in ustrezno kakovostno.

 

Načrtovanje lesene terase prepustite strokovnjakom

Izdelava lesene teraseČeprav imate najbrž že vsaj osnovno idejo, kako naj bi bila oblikovana vaša lesena vrtna terasa – in tako je tudi prav – vam kljub temu priporočamo, da se pred dejansko izdelavo lesene terase posvetujete s strokovnjakom. Teraso namreč lahko izdelate v zelo različnih oblikah in na izjemno razgibanem terenu, tako da popolnoma izkoristite prostor in razgibanost terena, a to je mogoče le, če se projekta loti izkušen strokovnjak s potrebnim znanjem. Lesene terase so le s pomočjo strokovnjaka lahko izdelane dovolj kakovostno, da bodo uspešno kljubovale dolgoletni uporabi. Pri nas vam bomo pomagali pri načrtovanju in izbiri materialov. Kako velika naj bo terasa? Je ladijski pod dobra odločitev? Kakšni materiali so primerni za sončno lego? Kako izdelati teraso v več nivojih? Na vsa ta vprašanja vam lahko odgovorimo na svetovalnih dnevih v salonu Prehod.

 

Lesena vrtna terasa po vaši meriTerasa po meri

Pri načrtovanju lesene terase je največja prednost ta, da je lahko izdelana povsem po vaši meri. Dober arhitekt bo namreč znal povezati značilnosti terena in prostora z vašimi željami in potrebami. Če na primer želite, da je glavna značilnost vaše lesene terase, da je vanjo vkomponiran bazen, ob katerem se boste družili s prijatelji, je ta bistveno drugače zasnovana, kot če si želite ograjen družinski kotiček za igro z otroki in poležavanje ob večerih. Morda je vaša dolgoletna želja ladijski pod in tega kljub različnim možnostim ne želite spremeniti. V našem salonu vam bomo strokovno svetovali in obenem pri načrtovanju upoštevali vse vaše želje. Če so na terasi še udobni vrtni stoli, klopi, ležalniki ali vrtna garnitura, boste na njej lahko resnično uživali.

 

Prehod, d.o.o. | Vrtna lesena terasa, ladijski pod – povezave do naše spletne strani:

Vrtna terasa
Lesena terasa
Ladijski pod

NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Prehod d.o.o.
Naslov
Smledniška cesta 64A
4000 Kranj
Delovni čas
TOR - PET: 9.00 - 19.00, SOB: 9.00 - 13.00
Spletna stran
E-pošta
04 2810300
Seznam fraz
vrtna terasa, lesena terasa, ladijski pod
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA