Prednosti avta na plin, ki vas bodo navdušile

Prednosti avta na plin je veliko. Pri podjetju Plineks vam nudimo kvalitetno, strokovno in najcenejšo vgradnjo avtoplina za katero imamo edini SQ certifikat. Naše podjetje je tudi edino z lastno raziskovalno skupino in največ predelanimi vozili v Sloveniji. Cena montaže avtoplina ni primerljiva s prihrankom, črpalke za avtoplin pa najdete vsepovsod po Sloveniji.

Podrobneje o prednostih avta na plin

Prednosti avta na plinNajpomembnejši prednosti avta na plin sta prihranek goriva in varovanje okolja. Nudimo vam najcenejšo vgradnjo avtoplina, ki bo vaše stroške goriva zmanjšala za 50%. Življenjska doba vašega motorja pa se bo s tem podaljšala za 35%. Prednost avta na plin je tudi tišji motor z mirnejšim tekom, podvojila pa se bo tudi življenjska doba katalizatorja. Prednost avta na plin je v čistejšem izgorevanju, ki ugodno vpliva na obrabo motorja in zmanjšanju izpusta trdih delcev, ki onesnažujejo okolje. Prednosti avta na plin se odražajo v zmanjšanemu izpustu dušikovega oksida, ogljikovega dioksida in monoksida. Prednost avta na plin je 40% znižanje smoga, skoraj nič emisij žveplovega dioksida in skoraj nič emisij ostalih toksinov. Tudi pristojbine za takšen avto bodo manjše, saj bo obravnavan v razredu manjših onesnaževalcev. V primerjavi z vozilom na fosilna goriva montaža avtoplina zviša ceno celotnemu vozilu kar predstavlja še eno izmed mnogih prednosti avta na plin.

VAS ZANIMA KAKŠEN JE POSTOPEK PREDELAVE VOZILN NA PLINSKI POGON?

Črpalke za avtoplin in cene avtoplina po Sloveniji


črpalke za avtoplinČrpalke za avtoplin lahko najdete na vseh večjih bencinskih postajah vseh ponudnikov. Črpalke za avtoplin so posebej označene z oznako LPG in so v neposredni bližini črpalk za fosilna goriva. Cene avtoplina po Sloveniji so poenotene in so občutno nižje kot cene bencina in dizla kar predstavlja eno izmed večjih prednosti avta na plin. Avtoplin je lahko malce dražji na črpalkah za avtoplin, ki se nahajajo ob avtocesti. Pri Plineksu vam omogočamo tudi financiranje in možnost odplačila investicije v 24 obrokih.