Pleksi steklo - cena in uporabaplexi steklo cena


Pleksi steklo - cena je odvisna od številnih dejavnikov. Nanjo vpliva:

  • izbira debeline pleksi stekla (cena za 3 mm je nižja kot za 6 mm),
  • barva (cena za belo pleksi steklo ni nujno enaka rdeči ali prozorni),
  • količina (pleksi steklo - cena m2 ali gre za večje količine),
  • oblika (vas zanima cena pleksi stekla plošče ali potrebujete posebej oblikovan dizajn),
  • namena (vas zanima cena za pleksi stekla za kuhinjo ali se zanimate za ceno pleksi stekla za proizvodnjo),
  • zahtevnosti projekta (cena pleksi stekla je odvisna od tega, ali je potrebno le rezanje ali tudi oblikovanje, vas zanima cena pleksi stekla m2 ali gre za obsežnejši projekt),
  • hitrost naročila (potrebujete izdelek v normalnem roku, v primeru hitre oziroma pospešene izvedbe je cena pleksi stekla višja) ipd.


Vsak projekt je popolnoma svoja zgodba zase in ker ni mogoče cenika postaviti vnaprej, vas vljudno prosimo, da nam pošljete povpraševanje. V sporočilu čim natančneje navedite, za kakšen projekt gre, kakšne so vaše želje, gre le za rezanje ali oblikovanje, katere barve bi radi izbrali, vas zanima cena pleksi stekla m2 ali gre za večje površine ipd. Zaupajte nam vaše želje in izdelali vam bomo elemente iz plexi stekla po meri. V primeru dodatnih vprašanj vas bomo kontaktirali in vas povprašali o manjkajočih podatkih, nato pa vam bomo pripravili ugodno ponudbo!


Pleksi steklo - cena m2 ali za projekt


V podjetju Plexiart d. o. o. se že vrsto let ukvarjamo z izdelavo in oblikovanjem najrazličnejših izdelkov iz pleksi stekla. Naše izkušnje nam omogočajo, da se ne ustrašimo prav nobenega projekta. Izdelamo vam katerikoli izdelek po vaši želji - od enostavnih elementov, ki vam bodo v pomoč pri prodaji (stojala, naslonjala, držala, reklamne table, police in drugo), pisarniške pripomočke, stene in pregrade za lokale in pisarne, izdelujemo pleksi stekla v kuhinji, grafiko na avtomobilih, sejemski material, zaščitne elemente za rezalne, vrtalne in brusilne stroje ali pa se lotimo čisto inovativnega projekta po vaših željah. Glede na vrsto dela določimo ceno pleksi stekla m2 ali pa za celoten projekt.

Več o ceni pleksi stekla za kuhinjo:www.vsi.si/pleksiart/pleksi-steklo-za-kuhinjo-cena

VEČ O OPREMI LOKALOV

PLEKSI STEKLO ZA BALKONSKE OGRAJE

plexi steklo m2