ALU vhodna vrata Pirnar

ALU vhodna vrata spadajo med najtrdnejša in najvarnejša na svetu, zato jih je mogoče pogosto najti tako v domovih kot tudi v poslovnih zgradbah. Omogočajo številne izvedbe, ki se lepo podajo k vsaki stavbi, še posebej, če se odločite za vrhunskega proizvajalca, ki svoj dizajn ne prilagaja le praktičnosti in varnosti, temveč skuša vhodna vrata za hišo narediti tudi karseda privlačna. K temu strmimo tudi v podjetju Pirnar, kar je potrdila tudi leta 2017 prejeta nagrada German Design Award Winner.

Ob nakupu Pirnar masivnih vhodnih vrat lahko pričakujete le odličnost - trdnost, varnost, zanesljivost, neprekosljivo kvaliteto in čudovit dizajn, ki bo polepšal vaš dom.

Prednosti aluminijastih vhodnih vrat

Vhodna vrata iz aluminija omogočajo številne oblike, tipe in konfiguracije. Pripisujemo jim več značilnosti:

  • izjemno toplotno izolacijo: ALU vhodna vrata predstavljajo odlično bariero med zunanjim svetom in notranjostjo. Pozimi toploto zadržujejo v notranjosti, poleti pa omogočajo vzdrževanje prijetnega jutranjega hladu skozi cel dan. Rečeno je pomembno tudi z vidika energetske porabe, saj omogoča varčnost in bistven prihranek pri denarju;
  • neprekosljivo varnost: ALU vhodna vrata bi povzročila težave še tako spretnim tatovom, še posebej če so opremljena z dodatnimi varnostnimi mehanizmi. Takšna so na primer Pirnarjeva vrata, ki imajo vratno krilo debelo tudi do 14 centimetrov, izdelana pa so togo in čvrsto. K njihovi varnosti pripomore tudi kombinacija izjemnih profilov Schüco ter natančnost, dolgoletna rokodelska praksa in inovativen način spajanja elementov, izberete pa lahko tudi odpiranje s prstnim odtisom. Vdreti v Pirnarjeva vrata je skoraj nemogoče;
  • trajnost: življenjska doba aluminijastih vhodnih vrat je izjemna! Odlično se zoperstavijo vsem vremenskim vplivom - vzdržijo visoke in nizke temperature, njihova lepota pa ne zbledi niti ob pogostem in močnem dežju ali snegu,
  • okoljska osveščenost: aluminij je razgradljiv in okolju prijazen material, kar poskrbi tudi za to, da ne pripomoremo k dodatnem onesnaževanju okolja.
masivna vhodna vratavhodna vrata aluminij

Dizajn Pirnarjevih vhodnih vrat

Izgled Pirnarjevih vrat zahteva prav poseben odstavek, saj gre za inovativen in vpadljiv dizajn, ki bo navdušil z eleganco in neponovljivostjo. Prav vsak izdelek je unikaten, ročno izpopolnjen ter prava eksplozija inovativnosti in dobri idej. Izbirate lahko med lesenimi in ALU vhodnimi vrati, vrati s steklom ali drugimi kombinacijami, dimenzije pa prav tako niso ovira za naše mojstre. Glede na vaše želje prilagodimo barve, slog, obdelano površino, ročaje, potezala, tolkala in ključavnice, lahko jih pa tudi diskretno osvetlimo z LED žarnicami ter tako združimo praktično in estetsko funkcijo.

IZBERITE SVOJA VHODNA VRATA

Kaj premisliti pred nakupom?

Vhodna vrata so izdelek, ki ga kupimo enkrat v življenju, če izberemo pravilno, zato je še posebej pomembno, da se pred nakupom pozanimamo in morda posvetujemo s strokovnjaki. Nakup bo enostavnejši, če že vnaprej premislimo, česa si želimo, v nasprotnem primeru pa lahko inspiracijo črpamo iz razstavljenih modelov. Na voljo je sodoben stil, ki nas popelje v prihodnost in poudarja inovativnost dizajna, vhodna vrata, ki dajejo vtis domačnosti in topline zmeraj, ko se vrnemo domov, tradicionalen stil pa je za tiste, ki cenijo tudi klasiko v oblikovanju.

Izbira je pomembna tudi pri materialih, ki jih vkomponiramo v stavbno pohištvo. Vam je ljubši les ali si želite ALU vhodna vrata? Če vam je všeč oboje, je materiale mogoče tudi združiti in tako izbrati najboljše iz obeh svetov.

V podjetju Pirnar vam ustrežemo, če si želite vrata z oknom, ki vam odpre pogled na zunanji svet in v notranjost prepušča svetlobo, več možnosti pa nudimo tudi tistim, ki cenijo diskretnost za popolnoma zaprtimi vrati. Rešitev se najde tudi, če si želite več svetlobe, ne pa tudi okna. Dodamo lahko prijetne in nevsiljive obsvetlobe na obeh straneh vrat.

Inovativnost Pirnarjevih vrat se tukaj ne konča. Izbirate lahko med več barvami, s katerimi poudarim fasado ali različne detajle stavbe, vključimo pa lahko tudi oblikovne in tehnične elemente, s katerimi bodo vhodna vrata bodisi izstopala na prvi pogled bodisi presunila z nevsiljivo eleganco. Izbira je vaša!