Pošlji povpraševanje

Dimniki naj bodo lahki, varni, montažni in nerjaveči

Dimniki so nujno potrebni za delovanje kurilnih naprav v hiši. O njih kaj dosti ne razmišljamo, razen, kadar nas obišče dimnikar. Zdijo se nam nekako samoumevni. Če pa je z njimi kaj narobe, potem hitro postanejo osrednji del našega domačega življenja. Da ne bi prihajalo do težav, vam priporočamo dimnike Jeremias. Gre za inox dimnike, ki so lahki, tako da za njih ni potrebno temeljenje. Te montažne dimnike lahko postavimo tudi v drugo ali tretje nadstropje. Inox dimniki odvajajo dim, ki nastane s trdim, tekočim ali plinastim kurivom.

Dimniki so lahko cenovno ugodni in hkrati zelo učinkoviti

Montažni dimniki imajo veliko prednost, ker jih je mogoče sestaviti iz več elementov. Njihov transport na gradbišče je enostaven in poceni. Montaža takšnega dimnika je hitra, kar je prav tako ugodno. Inox dimniki so nerjaveči dimniki, zato lahko stojijo na zunanji strani, ne le znotraj hiše. Inox dimniki so tudi toplotno izolirani, kar je predpogoj, da jih postavite zunaj hiše. Postavite jih lahko kamorkoli, torej ne bo treba prilagajati točke kurišča dimniku, marveč boste dimnik prilagodili točki kurišča. Z vašim montažnim dimnikom boste lahko tako brezskrbno kurili in preživeli dolge zime brez težav.

Montažni dimnik iz inoxaMontažni dimniki so moderni - postavimo jih hitro in poceni

Včasih so dimnike gradili počasi in temeljito z opeko. Tudi danes je občutek, ko vidimo tak dimnik dober: menimo, da je to nekaj tradicionalnega, dobrega. Toda gradnja takšnega dimnika je zamudna in draga. Če pa je kasneje kaj narobe, je sanacija težavna in draga. Zato je bistveno bolje postaviti montažni dimnik. Sestavimo ga iz več elementov. Katere sestavne dele potrebujete, kakšen mora biti presek vašega inox dimnika, vse to vam povedo in izračunajo naši strokovnjaki. Z veseljem vam bomo pomagali do dobrega nakupa in zadovoljive montaže dimnika. Podjetje Pilremag vam je na razpolago.

Pilremag.si | Dimniki naj bodo enostavni in funkcionalni - povezave do naše spletne strani: